Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Decizia luată de Pochettino în cazul lui Joao Felix. ”Pochettino nu îl include în proiectul lui Chelsea”

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21213963/1/profimedia-0770245847.jpg

Chelsea a încheiat unul dintre cele mai dezamăgitoare sezoane din Premier League pe locul 12, iar noul antrenor al formaţiei londoneze, Maurcio Pochettino, a început să ia decizii în privinţa unor jucători pentru stagiunea viitoare.

Unul dintre jucătorii la care Pochettino vrea să renunţe este Joao Felix, venit în această iarnă de la Atletico Madrid sub formă de împrumut. Noul manager al ”albaştrilor” a decis că nu îl doreşte pe atacantul portughez căruia i-a expirat împrumutul la finalul acestui sezon, anunţă Fabrizio Romano.

”Am fost informaţi în urmă cu 24 de ore că Pochettino nu îl include pe Joao Felix în proiectul lui Chelsea. El se va întoarce la Atletico şi vom vedea... nu avem nimic plănuit”, a declarat preşedintele lui Atletico Madrid, Cerezo.

Chelsea a plătit suma de 11 milioane de euro pentru a-l aduce sub formă de împrumut pe jucătorul de 23 de ani al lui Atletico, dar cele două formaţii nu au negociat şi o clauză de cumpărare definitivă. Fotbalistul se va întoarce la echipa spaniolă, chiar dacă el se simţea bine pe ”Stamford Bridge”. 

  • Joao Felix este cotat la 50 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • 4 goluri a reuşit portughezul în 20 de meciuri jucate pentru Chelsea în acest sezon
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele