Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Decizia luată de Roberto Mancini în cazul lui Compagno! Anunţul făcut de presa din Italia

FCSB Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21057121/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-2-03-2023.jpg

Andrea Compagno traversează o formă excelentă de când s-a transferat la FCSB, iar evoluţiile sale în tricoul ”roş-albaştrilor” l-au adus în atenţia lui Roberto Mancini, selecţionerul Italiei.

Atacantul de 26 de ani a fost luat în considerare pentru a face parte din lotul naţionalei Italiei, pentru meciurile cu Anglia şi Malta, din calificările pentru EURO 2024. Varianta de a-l selecţiona pe Compagno a venit din cauza problemelor în atac pe care le are ”Squadra Azzurra”.

Se pare că Andrea Compagno nu se va afla pe lista finală de 39 de jucători, care vor fi selecţionaţi de Roberto Mancini. Jucătorul FCSB-ului nu figurează ca variantă în atac pe lista publicaţiei italiene, Gazzetta dello Sport.

Numele menţionate de presa din ”Cizmă” pentru atacul Italiei sunt: Raspadori, Retegui, Gnonto, Pinamonti, Berardi, Politano, Grifo, Pellegrini, Chiesa şi Zaniolo şi ar mai putea apărea: Cambiaghi, Zaccagni, El Shaarawy, Caprari.

Roberto Mancini va anunţa lotul final pentru meciurile din preliminariile EURO 2024, în cursul zilei de vineri. 

Presa din Italia, uluită de convocarea lui Andrea Compagno la naţională

Jurnaliştii de la Il Fatto Quotidiano s-au declarat miraţi de faptul că Roberto Mancini a decis să includă în lot un jucător din Superliga. De asemenea decizia de a-l convoca pe Mateo Retegui de la Tigre a stârnit uimire în rândul presei din Italia.

”Italia a ajuns să-l cheme pe Mateo Retegui, un <<oriundo>> pescuit în Argentina, unde a marcat şase goluri în şase meciuri în acest început de sezon cu Tigre, sau chiar pe Andrea Compagno, un <<bomber>> din România, la Steaua Bucureşti, după ce a petrecut ceva timp în Serie D şi San Marino”, au scris cei de la Il Fatto Quotidiano.

Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru partidele cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie) din preliminariile EURO 2024.

Acesta i-a atras atenţia lui Mancini, care a decis să ia în calcul să îi acorde o şansă. Atacantul a marcat de 16 ori în actualul sezon din Superligă (11 goluri pentru FCSB, 5 pentru FC ”U” Craiova).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele