Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Decizia luată de Sepsi după triumful din Cupa României. Anunţul clubului din Sfântu Gheorghe

Cupa României Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21135802/1/sepsi-cupa-romaniei.jpg

Sepsi a decis să celebreze succesul din Cupa României, câştigată în faţa Universităţii Cluj, la loviturile de la 11 metri, finală care s-a văzut LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în stilul Farului. Formaţia din Sfântu Gheorghe va sărbători alături de suporteri succesul obţinut pe stadionul din Sibiu.

Sepsi va celebra încă un succes în Cupa României, cu mare fast, cu artificii, dar şi cu un concert, chiar clubul anunţând acest detaliu. Evenimentul va avea loc vineri, iar clubul aşteaptă un număr important de fani la petrecere.

Sepsi OSK prezintă trofeul Cupa României. Sărbătoarea va avea loc vineri după masă la stadionul echipei şi va cuprinde şi un concert Republic.

Clubul de fotbal Sepsi OSK va prezenta publicului, vineri după masă în zona de lângă stadionul echipei, trofeul Cupa României câştigat pentru al doilea an consecutiv.

Sărbătoarea va începe la ora 16:00 cu muzică oferită de DJ, urmând ca la ora 18:00 jucătorii şi stafful echipei să prezinte trofeul. De la ora 20:30 va avea loc un concert al formaţiei maghiare Republic, iar evenimentul se va încheia la ora 22:30 cu un foc de artificii. La faţa locului vor fi disponibile puncte de alimentaţie publică pentru doritori.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, şi având în vedere că la Arena Sepsi are loc Târgul de carte SepsiBook, rugăm participanţii la sărbătoarea OSK să parcheze autoturismele în spatele stadionului, sau să folosească autobuzele Multi-Trans de pe linia 5 pentru a ajunge la stadion”, a anunţat Sepsi pe Facebook.

Sepsi s-a impus la penalty-uri în faţa Universităţii Cluj

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat Cupa României Betano, învingând la lovituri de departajare, cu 5-4, echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

Finala Cupei României şi-a meritat numele, meciul fiind disputat într-o atmosferă extraordinară asigurată de galeriile celor două protagoniste. Startul întâlnirii de la Sibiu a fost dominat de deţinătoarea trofeului, Sepsi, dar clujenii şi-au revenit repede, iar Thiam l-a pus la încercare pe Niczuly în minutul 25, când portarul covăsnenilor a respins în bară şutul senegalezului.

”Alb-negrii” au mai trimis o dată în bară, în minutul 33, la şutul lui Dan Nistor, însă ultima ocazie importantă a primei părţi a fost şutul din întoarcere al lui Safranko, scos excelent de Gorcea, în minutul 45+1.

În partea secundă Gorcea a fost protagonistul unei faze controversate, la care VAR-ul nu s-a sesizat: corner de pe dreapta executat de Jonathan Rodriguez, lovitură de cap Safranko şi Gorcea a prins balonul pe linia porţii, deşi jucătorii lui Sepsi au acuzat că portarul clujean a depăşit linia porţii.

Imediat după faza amintită, suporterii clujenilor au dat startul unui spectacol pirotehnic care a acoperit cu fum suprafaţa de joc, două torţe ajungând şi în interiorul suprafeţei de joc. Până la finalul celor 90 de minute regulamentare nu au mai fost faze importante de poartă şi s-a intrat în reprizele de prelungiri.

În minutul 102 Tescan a scăpat singur cu Niczuly, dar a şutat slab şi portarul lui Sepsi a respins, iar finala a fost decisă la lovituri de departajare. Sepsi s-a impus, în cele din urmă cu 5-4, după ce portarul Niczuly a respins penaltiul decisiv, executat de clujeanul Martic. La loviturile de la 11 metri au marcat Roland Varga, Tudorie, Ion Gheorghe, M. Ştefănescu şi Mark Tamas (Sepsi), respectiv Chipciu, Bic, Tescan şi Nistor (U Cluj). Au ratat Jonathan Rodriguez şi Aganovic pentru Sepsi, în timp ce de la U Cluj au ratat Ely Fernandes, Jose Gomes şi Martic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele