Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Decizia luată în cazul lui Adi Mutu. Anunţul făcut de Dan Şucu. ”E foarte clar”

Rapid Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21099903/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Rapid are un început foarte slab în play-off, cu doar 2 puncte adunate în patru meciuri, iar galeria giuleştenilor i-a cerut lui Adi Mutu să plece să de la echipă.

Însă, Dan Şucu este decis să îi acorde încredere tehnicianului de 44 de ani, chiar dacă este dezamăgit de rezultatele formaţiei ”alb-vişinii”. Cel mai nou acţionar al Rapidului se bazează şi pe Daniel Niculae, criticat şi el în ultima perioadă.

”Nici nu se pune problema de aşa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un preşedinte total dedicat clubului, extrem de competent şi foarte cinstit. Astfel de oameni, competenţi şi cinstiţi, trebuie să-i ţii lângă tine, nu să-i îndepărtezi”, a dezvăluit acţionarul.

Dan Şucu a anunţat că giuleştenii vor decide în vară ce jucătorii vor părăsi echipa şi ce transferuri se vor face.

”Acum, toţi jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Şi e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”, a adăugat Dan Şucu.

  • Rapid – FCSB, derby-ul grupărilor bucureştene din Superligă, se va juca luni, 23 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele