Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Decizia lui Adrian Mititelu după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 se va rejuca: ”Nu pot să fac asta. Nu rezist!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21051014/1/adm.png

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. Adrian Mititelu a spus că nu va merge să vadă jocul cu Hermannstadt, ultimul din sezonul regular. Omul de afaceri spune că va sta cu ochii pe duelul dintre FCSB şi Sepsi. 

”Nu pot să fac asta. Nu rezist!”

”Astea le spuneam la toţi. Se bucură de parcă am fi intrat în play-off. Le-am spus: `Bă, fraţilor, staţi că n-am intrat în play-off. Presiunea este pe noi`.

Da, rămânem în Ardeal. Două zile la Sibiu şi două zile la Braşov. Şi sper să plecăm la Constanţa, dup-aia. (Tudor Samuilă: Sau poate la Cluj) Eu aş vrea la Constanţa, e mai frumos. Mă duc să văd marea. (Tudor Samuilă: Adică vreţi să termine Farul pe primul loc) Înţelegi dumneavoastră cum vreţi.

Meciul nostru de la Sibiu este la fel de greu precum meciul lui Sepsi cu FCSB. Da, o să am două televizoare în faţă. Nu mă duc la meci (n.r. - cu Hermannstadt). Nu rezist, e prea mare emoţia. Trebuie să văd ambele meciuri”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri