adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Decizia surpinzătoare pe care a luat-o Leo Messi. Argentinianul şi-a decis viitorul

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20992284/1/profimedia-0735291523.jpg

Leo Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar în urmă cu câteva zile părea că argentinianul va semna un nou contract cu parizienii.

Marca a dezvăluit în urmă cu puţin timp că Messi s-ar fi decis să continue la PSG şi ar urma să primească un contract cu mult mai ”generos” decât cel din prezent. Proaspătul câştigător al Cupei Mondiale este remunerat cu 30 de milioane de euro pe sezon.

Decizia luată de Messi este cu totul diferită, informează jurnalistul Gerard Romero. Argentinianul nu îşi doreşte să semneze prelungirea contractului cu PSG, el nefiind mulţumit de modul în care a fost tratat de când s-a întors de la Cupa Mondială din Qatar. 

În acest moment varianta ca Leo Messi să ajungă în acelaşi campionat în care evoluează şi Cristiano Ronaldo nu mai pare imposibilă. ”La Pulga” a fost ofertat de Al-Hilal, unde ar putea să câştige incredibila sumă de 300 de milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele