Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Decizie aşteptată la CFR Cluj. Dan Petrescu a trimis 9 jucători în vacanţă înaintea partidei cu FCSB

CFR Cluj Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20711954/1/cfr-cluj-campioana-2.jpg

CFR Cluj e deja în vacanţă după un nou titlu în Casa Liga 1, iar acest detaliu e sesizabil şi din faptul că Dan Petrescu a decis să nu deplaseze pentru partida cu FCSB de la Buzău, din ultima etapă a play-off-ului, mai mulţi jucători. Confruntarea, ce va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, nu va fi abordată de CFR Cluj cu cel mai bun lot.

Astfel, Dan Petrescu a decis, conform Fanatik, să menajeze mai mulţi fotbalişti, iar Daniel Graovac, Cristi Manea, Mario Camora, Mihai Bordeianu, Nana Boateng, Gabriel Debeljuh, Billel Omrani, Alexandru Păun şi Ciprian Deac nu vor face deplasarea la Buzău pentru confruntarea cu FCSB.

În plus, Karlo Letica nu va fi în lot din cauza unei probleme medicale, astfel că, din start, CFR Cluj nu va miza pe 10 fotbalişti.

FCSB a scos biletele la vânzare pentru partid cu CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj s-a transformat într-un simplu meci de palmares, după ce formaţia lui Dan Petrescu a câştigat duminică al cincilea titlu la rând, ca urmare a pasului greşit făcut de rivalii din Capitală, cu FC Voluntari, scor 2-2.

Confruntarea se va juca la Buzău, iar fanii lui FCSB se pregăteau să ia cu asalt arena în urmă cu câteva zile, deoarece sperau să fie un meci cu trofeul pe masă. Marţi au fost puse la vânzare tichetele.

"Bilete online pentru FCSB - CFR Cluj!

FCSB anunţă că biletele pentru ultima partidă a sezonului, cu CFR Cluj, de duminică, 22 mai (21:30 – Stadionul 'Gloria', Buzău), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE - 25 LEI
TRIBUNA 2 - 50 LEI
TRIBUNA 1 - 75 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat şi pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziţionate până duminică, 22 mai, ora 14:00.

Programul caselor de bilete de la Stadionul ”Gloria” va fi următorul:

- SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00
- DUMINICĂ - 11:00 - 21:30

Odată cu ieşirea României din starea de alertă, nu mai este obligatorie purtarea măştii de protecţie, iar spectatorii nu mai trebuie să prezinte certificatul verde sau dovada efectuării unui test COVID. Cu toate acestea, vă recomandăm, pentru protecţia dumneavoastră, să purtaţi în continuare masca în interior!

Vă mulţumim pentru sprijinul extraordinar din acest sezon şi vă aşteptăm alături de noi şi duminică!",
 este comunicatul celor de la FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele