Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Decizie finală cu privire la Risto Radunovic! ”În iarnă îi expiră”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21566739/2/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-4.jpg

Risto Radunovic a anunţat recent că vrea să plece de la FCSB.

Angajamentul muntenegreanului expiră în iarnă şi se pare că nu ar fi dispus să rămână la liderul Superligii.

Gigi Becali nu vrea să renunţe la fotbalist şi a anunţat că vrea să îi ofere o mărire salarială considerabilă: de la 10.000 de euro la 15.000 de euro.

 

”I-am propus prelungirea contractului lui Radunovic. Are 10.000, vrem să îi facem 15.000. În iarnă îi expiră”, a spus Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Radunovic este cotat la 1,4 milioane de euro pe Transfermarkt, iar finanţatorul va fi nevoit să îl vândă pe muntenegrean, în vară, dacă nu va ajunge la un consens cu acesta. Radunovic evoluează la FCSB din 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele