Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Decizie importantă la FCSB. Noul favorit al lui Gigi Becali va primi o mărire de salariu

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20411589/1/fcsb-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-25-09-2021.jpg

FCSB este echipa momentului în Liga 1, alături de FC Voluntari, având trei victorii consecutive. Înaintea meciului cu Chindia de vineri, Gigi Becali a decis să pregătească o mărire de salariu pentru mijlocaşul Andrei Cordea, întrucât este printre favoriţii patronului.

Potrivit ProSport, Andrei Cordea încasează la FCSB un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro, iar Gigi Becali i-a promis mijlocaşului că îi va mări salariu până la 10.000 de euro pe lună.

După transferul de la Academica Clinceni, Andrei Cordea (22 de ani) a jucat în 13 meciuri pentru FCSB, a dat trei goluri şi a oferit patru pase decisive.

Andrei Cordea a profitat din plin de absenţele importante din lotul FCSB, accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman.

Andrei Cordea a început fotbalul la FC Ardealul Cluj-Napoca, iar în iunie 2017 a fost cumpărat de Novara cu 70.000 de euro. A stat la formaţia din Italia până în iulie 2019, atunci cânnd a ajuns sub formă de împrumut la FC Hermannstadt. În septembrie 2020 a semnat cu Academica Clinceni.

600.000 de euro este cota lui Andrei Cordea, conform transfermarkt.com

Două prezenţe are Andrei Cordea în tricoul echipei naţionale. A debutat pe 5 septembrie 2021.

Meciul Chindia – FCSB este programat vineri, 1 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele