Ultima oră
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”
Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă
E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 0-1 în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K! Catalanii deschid scorul după o eroare a lui Lunin VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 0-1 în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K! Catalanii deschid scorul după o eroare a lui Lunin

Decizie radicală luată de Adrian Mititelu: e OUT de la FC U Craiova! UPDATE: Oltenii au anunţat înlocuitorul

FC U Craiova 1948 Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21497616/1/adm.png

Adrian Mititelu a luat o decizie categorică luni, FC U Craiova anunţând că renunţă la un om din club. Oltenii au comunicat, pe pagina de Facebook, că se despart de unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, care nu de puţine ori a ocupat funcţia de antrenor interimar.

FC U Craiova a rupt contractul cu Dan Vasilică! O decizie surprinzătoare luată de Adrian Mititelu, în condiţiile în care avea mare încredere în acesta şi nu de puţine ori, în interviurile oferite, îl lăuda pentru munca pe care o făcea la FC U Craiova, pe diverse funcţii pe care le-a avut.

UPDATE: FC U Craiova a anunţat şi înlocuitorul lui Vlad Ţăran, care va fi noul preparator fizic al clubului oltean.

Bine ai venit, Vlad Ţăran! Vlad Ţăran va ocupa funcţia de Preparator Fizic în cadrul echipei noastre, FCU 1948. Vlad Ţăran este fost junior al echipei noastre în perioada 2006-2011. 

Vlad Ţăran a absolvit studiile de master în Pregătire Fizică la Universidad Europea y Real Madrid. Ca limbi străine, Vlad Ţăran vorbeste fluent engleză şi spaniolă. Îi dorim mult succes în cadrului clubului nostru!”, se arată pe pagina de Facebook a FC U Craiova.


FC U Craiova s-a despărţit de Dan Vasilică

În octombrie 2023, patronulformaţiei din Bănie a spus că preparatorul echipei şomează din cauza unor jucători de la echipă. Dan Vasilică le-ar fi impus fotbaliştilor pregătiri prea dure. De asemenea, Adrian Mititelu a dezvăluit la acel moment că unii jucători doreau să aibă pauză de la antrenamente.

Acum, FC U Craiova a anunţat despărţirea:

Mulţumim, Dan Vasilică!
Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi îi dorim mult succes pe viitor!
”.

Cât mai rezistă Giovanni Costantino?

FC U Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, sâmbătă seară, scor 1-3. Lucrul care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost haosul din apărarea oltenilor, CFR ratând numeroase ocazii importante.

Acest aspect a fost sesizat şi de Viorel Moldovan, la emisiunea Fotbal Show. Fostul internaţional a rămas uimit de apărarea craioveană şi nu îi vine să creadă că tehnicianul de la formaţia lui Adrian Mititelu este italian.

"Costantino este la origine italian? Nu se vede! Aveam altă impresie despre antrenorii italieni, despre filosofia lor de joc, vis-a-vis de organizarea defensivă.

Dacă stăm şi analizăm organizarea defensivă, din această seară, a Craiovei ... este o ruină defensiva lor! Mai toate atacurile CFR-ului puteau să se termine, în proporţie destul de mare, cu gol.

Foarte, foarte multe desincronizări, foarte penetrabilă, multă dezorganizare în defensiva craioveană. Chiar sunt destul de uimit, din acest punct de vedere. Nu mă aşteptam să văd atâta vulnerabilitate pe plan defensiv şi pe zonă centrală" a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt