Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21595411/1/chindia-targoviste-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-8-08-2023-1.jpg

CSA Steaua continuă să aibă câştig de cauză în disputa cu FCSB privind palmaresul câştigătoarei de Cupă a Campionilor Europeni.

În motivarea venită în această săptămână, formaţiei din liga secundă îi se atribuie din nou palmaresul de până în 1998.

Deşi procesele au fost câştigate pe bandă rulantă de CSA, FCSB este văzută în continuare drept continuatoarea de drept a Stelei la UEFA.

Cei de la CSA Steaua nu au stat pe gânduri după motivarea primită în aceste zile şi au postat pe reţelele de socializare un comunicat dur. ”Militarii” vor face o cerere către FRF pentru a informa forul european că CSA este continuatoarea Stelei.

”Ziua în care s-a făcut dreptate!

După mulţi ani în care numele şi performanţele echipei Steaua Bucureşti au fost însuşite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului!

Din motivarea pe care Curtea de Apel Bucureşti a trimis-o astăzi clubului nostru, reiese că ”palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, din 1947 şi până în 1998, aparţine reclamantului”, adică formaţiei STEAUA BUCUREŞTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei.

Deşi nu este o hotărâre definitivă, este evident că, plamaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritate de lucru judecat, ceea ce înseamnă că toate trofeele câştigate în această perioadă aparţin Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt în vitrina clubului nostru şi fac din Steaua Bucureşti cel mai titrat club din România.

Precizăm că vom trimite motivarea hotărârii Curţii de Apel Bucureşti, Federaţiei Române de Fotbal. Totodată, vom solicita FRF să înştiinţeze UEFA, că toate rezultatele obţinute în cupele europene până în 1998, aparţin Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

De asemenea, cerem public, atât Federaţiei Române de Fotbal, cât şi Ligii Profesioniste de Fotbal, să prezinte opiniei publice, ce măsuri vor lua, ţinând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală. Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituţii documentele care au stat la baza acestei decizii, care au provocat atât prejudicii de imagine, cât şi financiare, clubului STEAUA.

Considerăm că, aceste lămuriri sunt obligatorii, pentru că timp de 21 de ani iubitorii Stelei au fost induşi în eroare cu privire la identitatea celei mai iubite echipe din România. Sperăm ca şi cei care au pus umărul la acest furt de identitate, şi aici ne referim la anumite publicaţii şi jurnalişti, să respecte deciziile instanţelor şi să înceteze cu propagarea în spaţiul public, a unor informaţii neadevărate.

În final, ţinem să mulţumim tuturor fanilor stelişti, celor care nu au trădat niciodată şi au continuat să susţină şi să lupte împreună cu noi, cu gândul la ziua în care adevărul va învinge.

Steaua a fost, este şi va fi doar în Ghencea!”, a fost comunicatul emis de CSA Steaua pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele