Ultima oră
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”

Declaraţia lui Mario Camora, după eurogolul reuşit cu Sepsi: „Îl dedic nevestei mele, copiilor mei”

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 feb 2022
mail-share icon Email
  • Duelul din cadrul rundei cu numărul 28 a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Mario Camora a deschis scorul în minutul 6 cu o execuţie senzaţională, direct în vinclu! La final a vorbit despre execuţia sa şi a găsit cuvinte frumoase şi pentru adversari. 

„A fost un gol frumos, mister a spus să dăm mai mult din afara careului. Mă bucur pentru gol, dar mai mult pentru victoria echipei. Încercăm, dacă nu încercăm n-o să dăm astfel de goluri. Ultimele 2 meciuri am jucat prima repriză foarte bine, iar în a doua am scăzut jocul. Astăzi eu zic că am jucat bine tot meciul.

Am fost o echipă compactă, echilibrată, cu multă atitudine. Aici la Sepsi e foarte greu dacă nu ai atitudine. A fost prima oară pe acest stadion, îi felicit pe cei de aici, pentru ceea ce au realizat.

Mă bucur că am dat gol, îl dedic nevestei mele, copiilor mei. Sunt mândru de băiatul meu că a dat şi el două goluri. Trebuie să pregătim meciul cu Voluntari acum”, a declarat Camora. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele