Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Declaraţie nechibzuită a unei foste glorii a lui Liverpool. ”Dacă aş fi fost testat pozitiv cu coronavirus, aş fi ascuns rezultatul, doar pentru a juca”

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19365360/1/gra.jpg

Graeme Souness(67 de ani) e un fost mare mijloaş englez, care a evoluat în tricoul celor de la Liverpool, în perioada 1978-1984, timp în care a disputat 247 de partide şi a marcat de 38 de ori pentru ”cormorani”.

Fostul fotbalist a dat de curând o declaraţie extrem de controversată legată de pandemia de Coronavirus şi cum impactează fotbalul.

"Dacă aş fi fost testat pozitiv cu coronavirus, aş fi ascuns rezultatul, doar pentru a juca. Puteţi să mă consideraţi iresponsabil, dar ca jucător aş fi fost disperat să mă întorc pe teren şi să joc. Fotbaliştii au o responsabilitate socială, da, dar pe de altă parte acest joc face atât de mult bine. Aş fi ascuns proba pozitivă pentru a putea juca, dacă m-aş fi simţit bine, aşa văd eu lucrurile", a spus acesta pentru Daily Mail.
 
Souness după ce s-a retras din activitatea de fotbalist a devenit antrenor, ultima oară a activat pe banca tehnică a celor de la Newcastle, în 2006.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele