Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Declaraţiile „regelui” Benzema, după revenirea fabuloasă cu PSG: „Ăsta a fost secretul!”. Ce recorduri istorice a bifat francezul după această seară

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20632168/1/profimedia-0668540396.jpg

Real Madrid şi PSG ne-au oferit un nou duel pur şi simplu magic de Champions League, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Karim Benzema a reuşit hat-trick-ul şi i-a calificat pe galactici în sferturile de finală ale Champions League! 

Cu un Benzema într-o formă incredibilă, Real Madrid s-a impus 3-1 în faţa PSG-ului şi visează la încă un trofeu. 

„Aveam nevoie de fani, iar această calificare este pentru ei. A fost un meci foarte dificil, dar am presat până la final şi am meritat victoria. Am pierdut în tur, au avut 1-0, dar cu ajutorul acestor fani care ne-au susţinut a trebuit să dăm totul până la final.

A fost un meci de Champions League greu, PSG-ului îi place să aibă mingea. Am controlat jocul în a doua repriză. Nu a fost o greşeală a lui Donnarumma. A fost presiune din partea întregii echipe. 

Ştiam că e o echipă pe care, dacă o pui sub presiune, nu intră în panică, dar îi este mai greu. Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din faţă. Este problema tuturor echipelor care vor să joace mingea din spate. Când sunt presaţi, au probleme”, a declarat Benzema, la finalul duelului. 

Ce recorduri istorice a bifat Benzema acum 

  • Acest hat-trick l-a pus pe Benzema pe locul 3 în topul marcatorilor din istoria lui Real Madrid, având 309 goluri, depăşindu-l pe Di Stefano. Raul este pe 2 cu 323 de goluri, iar liderul ierarhiei este fostul său coleg, Cristiano Ronaldo – 450 goluri. 
  • A devenit al doilea cel mai bun marcator din Champions League, din istoria lui Real Madrid. Raul avea 66, iar Ronaldo are 105.
  • Karim Benzema are 34 de ani şi 80 de zile, iar asta l-a făcut să devină cel mai în vârstă fotbalist care reuşeşte un hat-trick în Champions League - şi nu orice hat-trick... 
  • Pentru Benzema a fost al 18-lea an consecutiv în care marchează în Champions League. Primul gol l-a reuşit în 2005. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri