adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Deian Sorescu anunţă revenirea lui Dinamo. ”Am venit foarte concentraţi, pentru că ne trebuia o victoria”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20405167/1/sorescu.jpg

Dinamo s-a calificat mai departe în Cupa României, după ce s-a impus 1-0 în faţa Ripensiei Timişoara.

Deian Sorescu a declarat că victoria este una extrem de importantă, în contextul în care ”câinii” au cedat în ultimele şase partide oficiale şi au ajuns pe penultimul loc în campionat.

"Ne-am dorit de la meci la meci să scoatem maximul, să câştigăm, asta e cel mai important, pentru asta muncim la antrenament. M-am bucurat foarte mult că m-am întors acasă, că am picat cu o echipă din Timişoara, pentru că a trecut foarte mult timp de când am jucat pe stadionul în care eu am crescut. Sm fost aici, am crescut aici, ştiu ce înseamnă când o echipă din Timişoara joacă contra uneia din capitală, cunosc rivalitatea de aici şi dorinţa celor de aici să câştige împotriva lor, asta am şi discutat înainte. Ştiu ce înseamnă să fii din Timişoara şi să joci împotriva echipelor mari.

N-am venit deloc relaxaţi, dimpotrivă, am venit foarte concentraţi, pentru că ne trebuia o victoria, trebuia să ne descărcăm şi să căpătăm încredere în noi. Am venit aici cu moral şi ambiţie foarte mare. Meciurile nu sunt aşa uşoare, a fost şi un teren greu, dar nu avem scuze. Am avut ocazii şi în timp trebuie să învăţăm mai mult"
, a spus Sorescu, după meciul de la Timişoara.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele