Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Deian Sorescu poate ajunge la FCSB. Polonezii de la Rakow sunt dispuşi să îl împrumute la formaţia ”roş-albastră” ,

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20820086/1/287492684-5182893701829679-8476352629265650107-n.jpg

Deian Sorescu (24 de ani) poate ajunge la FCSB, după ce şi-a pierdut locul de titular la Rakow. Polonezii sunt dispuşi să renunţe la el, după ce i-au plătit lui Dinamo o sumă importantă.

Sorescu nu se află într-o formă foarte bună la Rakow, acolo unde a ajuns rezervă. Românul traversează o perioadă grea în Polonia şi ar putea să se întoarcă în SuperLigă, anunţă ProSport.

Una dintre echipele interesate de el ar fi FCSB, care are probleme în partea dreaptă şi venirea lui Deian Sorescu ar putea acoperi postul de fundaş dreapta. Gigi Becali e un admirator al jucătorului şi a încercat să îl ia încă de când era la Dinamo, dar gruparea ”roş-albă” a refuzat să îl cedeze.

În acest moment cei de la Rakow vor să îl vândă, dar suma pe care o cer este destul de piperată, ei încercând să recupereze o parte din cei 800.000 de euro, pe care i-au plătit lui Dinamo pentru a-l aduce în urmă cu un sezon. Aceeaşi sursă informează că polonezii ar fi dispuşi să îl împrumute pe Sorescu, dar cu o clază de cumpărare obligatorie.

Cine l-ar mai putea aduce pe Sorescu

Universitatea Craiova a fost interesată de Deian Sorescu în trecut, dar Mihai Rotaru, patronul oltenilor a spus la momentul respectiv că ”Sumele vehiculate sunt prea mari pentru noi”.  Mirel Rădoi, noul antrenor al formaţiei din Bănie ar putea fi interesat de Deian Sorescu, pe care îl admira foarte mult în vremea când era selecţionerul naţionalei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele