Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Deian Sorescu, ultimul fotbalist de top "acaparat" de fraţii Becali: "Da, e jucătorul nostru!"

Superliga Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20544955/1/ds.jpg


Deian Sorescu (24 de ani) e ultimul fotbalist de top din Casa Liga 1 care a semnat cu firma de impresariat a fraţilor Ioan şi Victor Becali. De altfel, alegerea i-a adus probleme lui Sorescu în mandatul lui Mircea Rednic la Dinamo, fostul antrenor din Şoseaua Ştefan cel Mare dorind ca Deian să se apropie de fiica sa, Luana.
 
După ce i-au dus pe Man şi Mihăilă la Parma şi au rezolvat transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray, fraţii Becali au redeveni numărul unu în fotbalul românesc şi din ce în ce mai mulţi jucători îşi doresc să semneze cu firma lor pentru a-şi mări şansele unui transfer în străinătate. Aflat la vârsta la care pasul în afara României ar trebui să vină logic, Sorescu a urcat şi el în barca fraţilor Becali în luna noiembrie, anunţă gsp.ro: "Da, Deian e jucătorul nostru de aproape două luni", confirmă Ioan Becali, pentru sursa citată.
 
Fix în acea perioadă, Rednic insista ca cel mai valoros jucător al lui Dinamo să semneze un contract de reprezentanţă cu fiica sa, Luana, dar Sorescu a refuzat, invocând forţa mult mai mare pe care fraţii Becali o au pe plan extern şi, implicit, şansele mai crescut de a prinde o mutare în străinătate alături de aceştia. 

Dinamo vrea un milion de euro pentru Sorescu

Scos din lot şi apoi reprimit de Rednic, dezbrăcat de fani la Mioveni şi aflat într-o stare conflictuală permanentă, Sorescu vrea ăs plece cu orice preţ din "Groapă", iar gândurile îi sunt împărtăşite şi de către oamenii din conducerea clubului. Dacă în vară negocierile s-au purtat cu FCSB, Legia şi Gaziantep, dar niciun club nu a oferit mai mult de 700.000 de euro, Sorescu va pleca în această iarnă pentru aproximativ un milion de euro:
 
"Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare", a anunţat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.ro.
 
În timp ce Gigi Becali s-a retras din cursa pentru semnătura lui, iar Mihai Rotaru nu e dispus să pună pe masă mai mult de 800.000 de euro, speranţele dinamoviştilor se leagă de o mutare în străinătate, una agreată şi de jucător:
 
"Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră şi un pic.
 
Mulţi nu ştiu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul şi asta susţin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere", e poziţia oficială a lui Sorescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele