adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Dembele are şanse infime să mai rămână la Barcelona. Francezul ar putea semna gratis cu un club din Premier League

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20556842/1/twitter-fc-barcelona.png

Ousmane Dembele (24 de ani) mai are contract cu Barcelona până în vară, dar problema pentru catalani e că negocierile pentru prelungire au eşuat. Deşi fotbalistul a anunţat clar că vrea să continue, potrivit presei din Spania părţile nu au ajuns la un acord. Deja, echipa a purtat cu el mai multe serii de negocieri dar până acum nu s-a ajuns la consens. Şi sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple, până la urmă.

Un anunţ-şoc a fost făcut în Spania, în presă, cu privire la motivul pentru care Dembele şi Barcelona nu s-au înţeles. Impresarul jucătorului a solicitat un salariu de 40 de milioane de euro, iar clubului nu poate îndeplini această cerinţă, în contextul în care traversează probleme mari cu banii.

Francezul vrea să rămână la catalani până în vară, pentru a semna cu altă echipă gratis, deşi a căzut în dizgraţiile antrenorului Xavi. Dembele ar putea lua calea Premier League, fiind pe lista lui Newcastle, care ar putea să îi îndeplinească dorinţele financiare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele