Ultima oră
VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Muhar deschide scorul VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Muhar deschide scorul
VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc
Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri! Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”

Dembele refuză prelungirea contractului cu Barcelona. Fracenzul e atras cu un salariu uriaş de un club din Anglia

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20484877/1/dembee.jpg

FC Barcelona are misiune imposibilă în a-l păstra pe Dembele. Francezul a refuzat oferta de prelungire a catalanilor şi ar putea semna liber de contract, scriu cei de la Sport. Xavi spera că acesta să fie un om de bază în echipa sa, dar planurile îi sunt date peste cap.

Ousmane Dembele este dorit de Newcastle United la finalul sezonului, astfel ar putea părăsi FC Barcelona. Până acum n-a impresionat pe Camp Nou, accidentările repetate încurcându-l teribil.

Newcastle United este cel mai bogat club în acest moment şi cu siguranţă şefii de acolo vor face transferuri serioase în viitorul apropiat. Dembele este una dintre ţinte. 

Potrivit spaniolilor de la AS, şeicii i-au pus deja pe masă o ofertă fabuloasă. Un salariu de 15 milioane de euro net şi 15 milioane la semnătură. 

Barcelona încearcă de ceva timp să semneze un nou contract cu Dembele, pentru că îi expiră la finalul sezonului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele