Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Demitere de ultim moment în Premier League! Clubul a făcut anunţul oficial, după rezultatele slabe ale echipei

Premier League Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21084162/1/profimedia-0762093836.jpg

Demitere de ultim moment în Premier League! Clubul a făcut anunţul oficial

Clubul Leicester City a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că s-a despărţit de tehnicianul Brendan Rodgers.

“Reuşitele echipei sub conducerea lui Brendan vorbesc de la sine. Am trăit unele dintre cele mai bune momente cu el antrenor şi îi voi fi mereu recunoscător.

Însă în acest sezon rezultatele şi prestaţiile echipei au fost sub aşteptări. Am crezut că stabilitatea şi continuitatea sunt cheia revenirii.

Din nefericire, nu s-a văzut o îmbunătăţire şi, cu zece meciuri înainte de finalul sezonului, conducerea clubului alege să acţioneze pentru a ne proteja statutul de echipă de Premier League”, a declarat preşedintele clubului, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Echipa Leicester City a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1, de Crystal Palace, şi ocupă penultimul loc în clasamentul Premier League.

Brendan Rodgers se afla la conducerea echipei din 2019. Leicester a câştigat Cupa Angliei în 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele