Ultima oră
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin

Demolatorul de recorduri! Cum devine Erling Haaland cel mai bun marcator din istoria Premier League. Statisticile spun că va depăşi la pas performanţa lui Alan Shearer

Premier League Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20995610/1/haaland-1.jpg

Erling Haaland este un demolator de recorduri în Premier League şi nu numai! Atacantul norvegian are statistici incredibile în cel mai puternic campionat din lume, fiind subiectul principal în presa engleză. Specialiştii din Anglia încep deja să intuiască ce recorduri poate bate nordicul până la finalul acestui sezon.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro

De când a venit la Manchester City, în vara trecută, Haaland a prins 26 de meciuri, a marcat de 31 de ori şi a oferit trei pase decisive. 19 partide şi 25 de goluri au fost reuşite în Premier League, iar în acest ritm va deveni cel mai bun marcator dintr-un sezon, din istoria primei ligi engleze.

Astfel, dacă va mai marca de 10 ori până la finalul campionatului, lucru realizabil, va ajunge la 35 de goluri şi va bate recordurile deţinute în acest moment de Andy Cole (1993-1994) şi Alan Shearer (1994-1995), care au marcat de 34 de ori în Premier League.

Haaland, doar 19 meciuri pentru 4 triple

Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Wolverhampton, scor 3-0, printr-o triplă a lui Erling Haaland. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro.

Într-un meci al etapei a 21-a din Premier League, Manchester City a dispus cu 3-0 de Wolverhampton. ”Cetăţenii” au asaltat poarta lui Jose Sa încă din start, dar golul a picat târziu, în minutul 40, când Haaland a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Kevin De Bruyne.

În repriza secundă, Ruben Neves l-a faultat în careu pe Gundogan şi arbitrul David Coote a dictat penalti, transformat de Haaland, în minutul 50. După alte patru minute, norvegianul şi-a desăvârşit hat-trick-ul marcând din pasa lui Riyad Mahrez.

Haaland a ajuns la 25 de goluri în acest sezon de Premier League şi conduce confortabil în ierarhia golgeterilor, în timp ce Manchester City rămâne în plasa liderului Arsenal, cu 45 de puncte.Wolverhampton rămâne pe locul 17, cu 17 puncte.

În urma celor trei goluri din partida de duminică, Haaland a ajuns la patru triple pentru Manchester City. A devansat jucători precum Ruud van Nistelrooy sau Luis Suarez, care au avut nevoie de 65, respectiv 81 de meciuri pentru aceeaşi performanţă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele