Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Denis Alibec ar putea reveni în România! Ce spune despre variantele Farul şi Rapid

Farul Constanta Publicat pe 2 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20760755/1/da.jpg


Denis Alibec (31 de ani) încearcă să-şi recupereze banii de la Kayserispor, să rupă contactul cu turcii şi să devină jucător liber de contract în această vară, iar Superliga e una dintre posibilele destinaţii ale atacantului. După experienţa nereuşită la CFR Cluj, internaţionalul român e o variantă pentru Farul şi Rapid, dar înclină mai degrabă spre o nouă colaborare cu Gică Hagi.
 
Vârful nu şi-a primit banii în ultimele 18 luni de contract cu Kayserispor şi a mers deja la FIFA pentru a-şi recupera salariile. Mai are un an de contract, însă planul său este să redevină jucător liber şi să semneze cu o altă formaţie:
 
"Sunt în litigiu cu ei (n. red - Kayserispor). Aştept să vedem ce decide FIFA şi încotro voi merge. Probabil că Turcia e ţara cu cele mai multe litigii. Nu cred că m-aş mai duce acolo. Sau m-aş gândi de două ori. Un an şi jumătate fără salariu. Sunt contracte semnate, e normal să le respecte", a spus Alibec, pentru GSP.ro.

Farul sau Rapid?

După un sezon destul de slab în Grecia, la Atromitos, atacantul a avut o serie de discuţii atât cu Farul, cât şi cu cei de la Rapid. Dacă prima variantă sună bine, Alibec considerând că Gică Hagi îl poate readuce pe linia de plutire, un transfer la Rapid e complicat de trecutul roş-albastru al atacantului:
 
"Farul e mereu o variantă. Aici mă retrag mereu, e acasă pentru mine. Poate vin mai devreme, înainte de retragere, vedem. Hagi este idolul meu, un om mare şi un model pentru toată lumea, nu doar pentru mine. Mereu a fost alături de mine.
 
Mă gândesc că am jucat la Steaua. Şi nu ştiu dacă aş putea suporta ideea ca lumea să mă considere un trădător. Mă iubesc mulţi suporteri ai Stelei, încă fac poze cu mine, îmi strigă numele, n-am cum să trec peste asta. Am vorbit cu mulţi rapidişti şi au zis că n-au o problemă cu asta. Dar aşa simt eu. Cred că orice fotbalist din România şi-ar dori să joace azi la Rapid. Are o atmosferă de vis. Dar am crescut cu Steaua, am jucat acolo, suporterii m-au iubit întotdeauna. Respect asta, la fel cum respect şi Rapidul. Şi mă bucur că şi-au găsit echilibrul şi iată că acest club construieşte ceva frumos", s-a destăinuit Alibec.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele