Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Denis Alibec aşteaptă meciurile cu Andorra şi Belarus. ”Mergem să luăm şase puncte”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21065839/1/alibec.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în prima etapă din play-off-ul Superligii.

Denis Alibec este în mare formă înainte de meciurile echipei naţionale cu Andorra şi Belarus, din preliminariile Campionatului European. Atacantul consideră că ”tricolorii” nu au voie să rateze cele şase puncte puse în joc.

”Ne gândim să ne batem la campionat. Cât suntem pe primul loc, suntem favoriţi. Ştiam că Sepsi a avut un meci acum trei zile. Noi trebuia să dăm totul pe teren şi să punem presiune sus.

Toate meciurile vor fi echilibrate. Sperăm să reuşim să câştigăm. Foamea de performanţă şi ambiţia sunt atuurile noastre.

(n.r. convocarea la naţională) Mergem să luăm şase puncte şi să arătăm cât mai bine. Sper să vină golul la naţională. Trebuie să mergem acolo şi să le schimbăm părerea suporterilor, să îi chemăm alături de noi. Avem nevoie de suporteri şi cred că putem face o figură frumoasă cu această generaţie”,
a declarat Alibec, la finele partidei.

Farul a ajuns la 35 de puncte în play-off şi este lider, în timp ce Sepsi este pe ultima poziţie, a şasea, cu 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele