Ultima oră
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Denis Alibec, foarte aproape de plecarea de la Farul! UPDATE: Atacantul a plecat din România

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21284172/1/farul-constanta-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-6-05-2023.jpg

Denis Alibec este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul în acest moment şi a demonstrat-o în confruntarea din turul III din Conferece League, când a deschis scorul şi a oferit o pasă de gol în meciul cu Flora Tallinn.

Cu toate acestea, Gică Hagi ar putea rămâne fără jucătorul său de bază chiar înaintea returului cu echipa din Estonia, după ce o formaţie din Qatar i-a făcut o ofertă colosală lui Alibec.

Este vorba despre Al Muaither, formaţie nou-promovată în prima ligă din Qatar, care i-ar oferi atacantului de 32 de ani nu mai puţin de 800.000 de euro pe an, informează ProSport. În aceste condiţii sunt şanse mari ca Gică Hagi să nu stea în calea transferului acestuia, care ar putea pleca înaintea returului cu Flora Tallinn.

UPDATE: Denis Alibec a plecat luni seară din România pentru a discuta ultimele detalii şi pentru ca ulterior să semneze contractul.

Încă nu este sigur nimic, merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile, iar după o să iau o decizie. (N.r. - Când ai primit oferta?) Acum 3 zile! (N.r. - Cum o să fie această nouă aventură pentru tine? Ce obiective ai?) Încă nu e sigur… voi merge să văd ce se întâmplă acolo. Cu siguranţă o să dau totul. Sunt mult mai matur, totul depinde de mine. Trebuie să mă acomodez acolo şi să vedem cum o să fie. Nu ştiu nimic deocamdată. Am înţeles că e mai liber, nu e ca în Arabia. (N.r. - I-ai fi fost greu lui Gică Hagi să te păstreze?) Nu era greu, dar am luat decizia asta şi sper să o fac bine.

(N.r. - Ai vorbit cu băieţii, le-ai urat succes?) Am fost la antrenament, le-am urcat succes, dar le-am zis că încă nu e gata. E posibil să ne vedem în 3 zile, nu se ştie niciodată.  (N.r. - Budescu ce a zis?) Era fericit pentru mine, toată lumea era fericită, dar o să vedem ce o să fie acolo. 

(N.r. - E greu să te desparţi de Farul?) E foarte greu, e echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să faci şi alegeri de genul pentru că atunci când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat şi ce ai făcut. (N.r. - Ce ţi-a spus Gică Hagi?) M-a felicitat şi na… Să fie bine”, a spus Alibec pe aeroport.


Meciul din Conference League va avea loc miercuri, de la 19:00, dar calificarea pare rezolvată după ce ”marinarii” s-au impus în tur cu 3-0, astfel că plecarea lui Alibec nu ar trebui să afecteze şansele la calificare în play-off-ul Conference League.

Ciprian Marica, acţionar la Farul, a vorbit despre posibila plecare a atacantului.

”În cazul unei oferte satisfăcătoare pentru Alibec, clubul nu se va opune ca el să plece. Nu am vorbit, deocamdată, la club, dar ştiu că există interesul mai multor formaţii pentru Denis. Dacă această ofertă a venit, trebuie să fie mulţumitoare pentru el, nu pentru club, e nevoie de acordul lui şi, aşa cum a spus şi Gică Hagi, noi nu o să ne opunem”, a transmis Ciprian Marica, pentru aceeaşi sursă.

  • 1 milion de euro este cota lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele