Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Denis Ciobotariu pleacă de la CFR Cluj, dar rămâne în Casa Liga 1! UPDATE: Fundaşul, oficial jucătorul la Sepsi

Sepsi OSK Publicat pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20738648/1/ciob.jpg

UPDATE luni (13 iunie), ora 18:23: CFR Cluj a anunţat oficial plecarea lui Denis Ciobotariu (24 de ani) la Sepsi! Fundaşul a fost cedat definitiv la formaţia din Sfântu Gheorghe, care sezonul trecut a luat Cupa României şi va fi chiar adversara CFR-ului în Supercupa României, ce va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, la 9 iulie. 

Mulţumim, Denis Ciobotariu! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Sepsi OSK au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Denis Ciobotariu.

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, Ciobotariu a bifat 24 de meciuri în tricoul alb-vişiniu.

Pe această cale îi mulţumim pentru munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunţat CFR Cluj.


Ştirea iniţială

Sepsi Sfântu Gheorghe a mai perfectat un transfer în această vară. Câştigătoarea Cupei s-a înţeles cu Denis Ciobotariu (24 de ani), informează DigiSport. Covăsnenii sunt pe punctul de a bifa a cincea mutare a acestei periaode de mercato.

Sursa mai sus citată scrie că fundaşul va parafa un contract pe trei ani, cu un salariu lunar de 10.000 de euro. Sepsi a plătit celor de la CFR Cluj suma de 100.000 de euro.

Ciobotariu a fost cedat de campioana României la FC Voluntari sezonul trecut, sub formă de împrumut.

În litigiu cu CFR Cluj

Fiul lui Liviu Ciobotariu s-a adresat Comisiei de Soluţionare a Litigiilor pentru neplata unor salarii, iar Comisia i-a dat dreptate în primă fază. CFR a făcut recurs, însă şi a doua instanţă a hotărât că dreptatea e de partea fundaşului central:

”Pretenţii financiare. Admite recursul. Modifică în parte Hotărârea CNSL nr. 60/23.03.2022. Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Ciobotariu Denis, a sumei + TVA reprezentând drepturile financiare restante, precum şi a sumei reprezentând taxa de procedură în recurs. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii recurate. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 05.05.2022, în şedinţă nepublică”, a anunţat LPF.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele