Ultima oră
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO

Denis Man, dorit de două formaţii din Serie A. Cât cere Parma în schimbul jucătorului român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20864681/1/man.jpg

Denis Man (24 de ani) este dorit de două formaţii din Serie A şi vor să îl aducă în perioada de transferuri din iarnă.

Udinese şi Sassuolo sunt cele două formaţii din primul eşalon italian, care îl doresc pe jucătorul român, iar suma pe care o cere Parma este 7 milioane de euro.

Oficialii echipei din Serie B nu vor să se despartă în acest sezon de Man, mai ales că ar încasa aproape de două ori mai puţin decât au dat pe el când l-au adus de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro. Atacantul român a intrat în vizorul celor două echipe din Serie A, datorită reuşitei superbe din partida cu Ascoli, informează SerieBnews.com.

”Intră pe teren şi românul ratează imediat o ocazie foarte bună, pe care a tratat-o cu prea multă superficialitate. Părea a fi prologul pentru o nouă evoluţie dezamăgitoare, dar s-a revanşat cu un gol creat superb, care a închis practic meciul”, au scris cei de la ParmaLive.

”Poate juca 90 de minute la cel mai bun nivel”

Într-un interviu pentru ParmaLive, Marco Piccioni a vorbit despre calităţile lui Denis Man, dar şi despre punctele slabe ale acestuia.

”Îi lipseşte puţină maturitate în a-şi da seama când trebuie să se ducă pe faza defensivă. Este un jucător care poate juca 90 de minute la cel mai bun nivel şi are o tehnică foarte bună. În prima lună era puţin derutat pentru că venise dintr-un alt campionat.

S-a chinuit la antrenamente să interpreteze faza defensivă. Cu timpul s-a acomodat şi a înţeles solicitările antrenorului şi a avut parte de o perioadă bună. Din păcate, s-a accidentat şi a pierdut ultima parte din sezonul trecut”, a spus Piccioni.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele