Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Denis Man, dorit de două formaţii din Serie A. Cât cere Parma în schimbul jucătorului român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20864681/1/man.jpg

Denis Man (24 de ani) este dorit de două formaţii din Serie A şi vor să îl aducă în perioada de transferuri din iarnă.

Udinese şi Sassuolo sunt cele două formaţii din primul eşalon italian, care îl doresc pe jucătorul român, iar suma pe care o cere Parma este 7 milioane de euro.

Oficialii echipei din Serie B nu vor să se despartă în acest sezon de Man, mai ales că ar încasa aproape de două ori mai puţin decât au dat pe el când l-au adus de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro. Atacantul român a intrat în vizorul celor două echipe din Serie A, datorită reuşitei superbe din partida cu Ascoli, informează SerieBnews.com.

”Intră pe teren şi românul ratează imediat o ocazie foarte bună, pe care a tratat-o cu prea multă superficialitate. Părea a fi prologul pentru o nouă evoluţie dezamăgitoare, dar s-a revanşat cu un gol creat superb, care a închis practic meciul”, au scris cei de la ParmaLive.

”Poate juca 90 de minute la cel mai bun nivel”

Într-un interviu pentru ParmaLive, Marco Piccioni a vorbit despre calităţile lui Denis Man, dar şi despre punctele slabe ale acestuia.

”Îi lipseşte puţină maturitate în a-şi da seama când trebuie să se ducă pe faza defensivă. Este un jucător care poate juca 90 de minute la cel mai bun nivel şi are o tehnică foarte bună. În prima lună era puţin derutat pentru că venise dintr-un alt campionat.

S-a chinuit la antrenamente să interpreteze faza defensivă. Cu timpul s-a acomodat şi a înţeles solicitările antrenorului şi a avut parte de o perioadă bună. Din păcate, s-a accidentat şi a pierdut ultima parte din sezonul trecut”, a spus Piccioni.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele