Ultima oră
Un nou raport ar putea relansa ancheta în cazul morţii lui Diego Maradona Un nou raport ar putea relansa ancheta în cazul morţii lui Diego Maradona
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar

Derapaj fără precedent! Ionuţ Chirilă, avalanşă de jigniri la adresa lui Cornel Dinu: „Personaj cadaveric, mumie îmbălsămată!”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20487029/1/dinamo-bucuresti-cs-concordia-chiajna-1-0-liga-1-28-10-2013.jpg

După duelul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, Cornel Dinu l-a criticat dur pe Ionuţ Chirilă după declaraţiile de la final. „El este un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume” - este o scurtă parte din declaraţia „Procurorului”, de la Telekom Sport.

Acum, Chirilă a venit cu o replică care conţine foarte multe cuvinte jignitoare, pe care a solicitat-o celor de la Gazeta Sporturilor.

Am înţeles că acest personaj cadaveric, care iese la o perioadă de timp parcă din mormintele faraonilor ca o mumie îmbălsămată, şi-a făcut simţită iar prezenţa în peisajul fotbalului românesc, pronunţându-mi obsesiv numele. 

Îi transmit «Imperiului Bizantin» că jocul Academicii din partida cu CFR a fost mult superior dezastrului de la Kosice «condus magistral» de acest Don Quijote al fotbalului românesc, care a reuşit printr-o perseverentă neputinţă să-şi bată joc de întreg poporul român (mare iubitor de fotbal). 

Totodată, jocul echipei mele a fost mult superior celebrei «performanţe demne de Guiness Book» din partida de pomină dintre Dinamo şi Foresta Fălticeni, în care admirabilii jucători ai lui Dinamo nu au putut (cu toate eforturile lor) să realizeze o diferenţă mai mare de 4 goluri, prea puţin însă pentru a evita dezastrul tactic halucinant şi apocaliptic elucubrat de mintea lui Dinu, care a reuşit probabil «cea mai mare performanţă» din fotbalul de pe întreg sistemul solar, aceea de a nu avea reacţie la sarabanda de goluri (în număr de 5!!!) pe care echipa sa le-a primit în numai 20 de minute de la micuţa Foresta! 

Va daţi seama cine vorbeşte de tacticizare şi organizarea jocului?! Un om care s-a făcut de râs la nivel mondial cu un rezultat (şi nu numai) greu de egalat până şi de papuaşii din Nouă Guinee care joacă fotbal între porţi de palmieri!”, a transmis Chirilă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele