Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

Derapaj suburban la adresa lui Ştefan Târnovanu: ”Păi, bă, tu ridici vocea? Bă, tântălăule!”

FCSB Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21132379/1/stefan-tarnovanu.png

FCSB a mai pierdut un titlu în SuperLiga României pe ultima sută de metri, de această dată nu în faţa CFR-ului, ci în faţa Farului. A cedat cu 2-3 în partida directă cu formaţia lui Gică Hagi, iar lucrurile sunt clare. După partida de la Ovidiu, transmisă de Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, Adrian Porumboiu l-a sancţionat aspru pe portarul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu.

Fostul mare arbitru l-a taxat pe jucătorul vicecampioanei pentru cele spuse după partida cu CFR Cluj, câştigată cu 1-0, anume că toată lumea îşi doreşte ca Farul să iasă campioană. Acum, după ce FCSB a pierdut încă un titlu, a venit reacţia lui Adrian Porumboiu, una foarte dură la adresa lui Ştefan Târnovanu.

Mă bucur din suflet că şi-a luat o lecţie şi tăntălăul ăla din poarta FCSB-ului, Târnovanu. Păi, bă, tu ridici vocea la Gică Hagi? Ai ajuns tu să îl contrezi pe Gică Hagi, bă tântălăule?

Uite că te-a lovit Dumnezeu când îţi e lumea mai dragă, iar Hagi ţi-a transmis să ai grijă că s-ar putea să plângi după meci. Stai, bă, copile în banca ta că e greu cu Gică Hagi. Ai mai mai bine grijă de cum aperi tu”, a transmis Porumboiu conform Pro Sport.

Ştefan Târnovanu, exces de zel după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj

Ştefan Târnovanu, portarul echipei FCSB, a avut un mesaj direct pentru Farul după ce echipa lui a învins CFR Cluj, scor 1-0. Poate şi pentru a pune presiune pe adversari la acel moment, jucătorul vicecampioanei a afirmat că FCSB va merge la victorie pe terenul Farulu, pentru a fi doar la mâna ei în lupta pentru cucerirea titlului.

Deşi nu a vrut să dezvolte ideea până la capăt, Ştefan Târnovanu declara că s-a săturat ca toată lumea să tragă cu Farul. Dacă FCSB învingea echipa de la malul mării, atunci era ca şi campioană. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ”Regele” a pus mâna pe trofeu.

Singurul cuvânt pentru acest meci, senzaţional. Începând de la suporteri, au creat o atmosferă senzaţională, am avut pielea de găină. Mă bucur că le-am făcut o bucurie foarte mare. Mergem cu gândul la victorie cu Farul, să nu fie echipa campioană aşa cum au zis. Să le stricăm bucuria şi să ne bucurăm noi aici peste două săptămâni.

Am vorbit toată săptămâna, am plecat de la ideea să nu luăm gol. Dacă nu luăm gol, cu siguranţă vom marca, pentru că avem în faţă nişte jucători senzaţionali. Prima repriză a fost de tatonare, dar nu au avut ocazii, nu au ajuns la poartă. A fost acea bară deviată. Am avut emoţii, dar şansa se mai şi întoarce.

Dacă în ultimele etape am simţit că toată lumea trage cu cei Farul, în această seară, Dumnezeu le-a aşezat frumos, am câştigat. Mai avem două meciuri, le vom câştiga şi vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viaţa, câştigăm şi nu mă mai interesează restul.

Cât am jucat eu cu CFR, au avut ocazii, singurele oportunităţi au fost din auturi. Mă bucur că am ţinut poarta intactă. Toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulţumesc fanilor. Cred şi sper şi îi rog ca la meciul cu Rapid să fie stadionul plin. Când Steaua (n.red. FCSB) a câştigat ultimul campionat, eu eram copil de mingi la iasi. Am trăit bucuria alături de ei şi sper să o facem din nou acum”, a spus Târnovanu.

Rezumatul partidei Farul – FCSB, în urma căreia echipa lui Gică Hagi a luat titlul

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele