Ultima oră
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării

Derby d'Italia, în direct pe Look Sport+. Pirlo: “Nu sunt mulţumit cu un egal, mergem la Milano pentru a câştiga”

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 17 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19898953/1/pirlo.jpg

Inter Milano şi Juventus Torino se înfruntă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport+, în etapa a 18-a din Serie A. Înainte de 'Derby D'Italia', antrenorul torinezilor, Andrea Pirlo, a declarat că un rezultat de egalitate nu l-ar mulţumi, având în vedere că Juventus ocupă locul 4 în clasament.

Inter a dezvoltat în ultimii ani un adevărat complex faţă de „Bătrâna Doamnă”. ‘Nerazzurri’ nu au mai câştigat de opt meciuri cu Juventus, din 2016.

Juventus are 9 titluri consecutive în Serie A, dar în acest sezon a avut evoluţii oscilante. Deşi a pierdut un singur meci, echipa lui Cristiano Ronaldo a înregistrat şase rezultate de egalitate.

Ambele echipe vin după meciuri complicate în Cupa Italiei, decise după 120 de minute. Inter s-a impus în prelungiri cu Fiorentina, scor 2-1, graţie reuşitei lui Lukaku din minutul 119. Juventus a trecut cu emoţii de Genoa, scor 3-2.

"Cred că va fi un meci tactic, va trebui să uităm de presiune şi să ne facem jocul pe San Siro. Este un meci important, dar nu e crucial. Mă aştept la o abordare agresivă din partea lui Inter, care va încerca să dicteze ritmul meciului. Sunt o echipă construită pentru a câştiga campionatul. Nu sunt mulţumit cu un egal, mergem la Milano pentru a câştiga.

Absenţa lui De Ligt este importantă, mi-ar fi plăcut să-l am la dispoziţie, dar avem soluţii în apărare, avem campioni precum Bonucci, Chiellini, Demiral, Danilo. McKennie s-a antrenat azi (n.a. - sâmbătă), nu este la 100% din capacitate, voi decide în ziua meciului dacă va juca.

Când am întâlnit echipele mare, am fost mereu concentraţi. Ştim că nu e loc de greşeli. Astfel de meciuri sunt greu de interpretat, sunt decise de cele mai mici detalii. Am învăţat multe de la Antonio Conte, îi sunt recunoscător, m-a făcut să-mi doresc să devin antrenor. Suntem două caractere diferite, poate de aceea ne înţelegem atât de bine. Există un nivel ridicat de afecţiune între noi doi, dar mâine (n.a. - duminică) vom fi adversari", a spus Andrea Pirlo la conferinţa de presă.

Echipele probabile

Inter: Handanovic – Bastoni, De Vrij, Skriniar – Young, Vidal, Brozovic, Barella, Hakimi – Lautaro Martinez, Lukaku.

Juventus: Szczesny – Frabotta, Demiral, Bonucci, Danilo – Ramsey – Bentancur, McKennie, Chiesa – Morata, Cristiano Ronaldo.

 

 

Iată programul zilei în Serie A şi transmisiunile Look Sport:

Ora 13:30: Napoli - Fiorentina (Look Sport+)

Ora 16:00: Crotone - Benevento (Look Sport 2)

Ora 16:00: Sassuolo - Parma (Look Sport+)

Ora 19:00: Atalanta - Genoa (Look Sport)

Ora 21:45: Inter - Juventus (Look Sport+)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19898953/2/clasament-inter-juve.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele