adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Deschamps nu vrea polemică în cazul Benzema. ”Pentru mine este un lucru din trecut”

Fotbal Publicat pe duminică, 15:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21065559/1/didier-deschamps-shutter.jpg

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, nu a dorit să reacţioneze la mesajul lui Karim Benzema în care îl acuză că a minţit cu privire la circumstanţele plecării atacantului, în timpul Cupei Mondiale 2022.

Într-un interviu acordat pentru Le Figaro la 10 martie, Didier Deschamps a oferit versiunea sa asupra faptelor privind plecarea lui Karim Benzema din lotul francez în timpul Cupei Mondiale, după accidentare. O versiune contestată de atacant, care a reacţionat pe reţelele de socializare, afirmând: "Ce îndrăzneală".

Duminică, la Téléfoot, Deschamps a refuzat să comenteze: ”Nu intru în polemică. Am spus ce s-a întâmplat. Dar asta este un lucru din trecut pentru mine. Astăzi, important este ce avem în faţă, cu cei 23 de jucători pe care i-am selectat, în care am încredere în raport cu cele două jocuri (Olanda pe 24 martie, Irlanda pe 27 martie) pe care le avem de disputat”.

Karim Benzema nu face parte din această selecţie, deoarece a anunţat după Cupa Mondială din Qatar că se retrage din naţionala Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele