Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Deschamps nu vrea polemică în cazul Benzema. ”Pentru mine este un lucru din trecut”

Fotbal Internațional Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21065559/1/didier-deschamps-shutter.jpg

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, nu a dorit să reacţioneze la mesajul lui Karim Benzema în care îl acuză că a minţit cu privire la circumstanţele plecării atacantului, în timpul Cupei Mondiale 2022.

Într-un interviu acordat pentru Le Figaro la 10 martie, Didier Deschamps a oferit versiunea sa asupra faptelor privind plecarea lui Karim Benzema din lotul francez în timpul Cupei Mondiale, după accidentare. O versiune contestată de atacant, care a reacţionat pe reţelele de socializare, afirmând: "Ce îndrăzneală".

Duminică, la Téléfoot, Deschamps a refuzat să comenteze: ”Nu intru în polemică. Am spus ce s-a întâmplat. Dar asta este un lucru din trecut pentru mine. Astăzi, important este ce avem în faţă, cu cei 23 de jucători pe care i-am selectat, în care am încredere în raport cu cele două jocuri (Olanda pe 24 martie, Irlanda pe 27 martie) pe care le avem de disputat”.

Karim Benzema nu face parte din această selecţie, deoarece a anunţat după Cupa Mondială din Qatar că se retrage din naţionala Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri