adplus-dvertising
Ultima oră
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore
Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”

Despăgubiri de 16 milioane de dolari, obţinute de văduva lui Kobe Bryant

Baschet Publicat pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20832652/1/twitter-24.jpg

Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, a obţinut în instanţă despăgubiri de 16 milioane de dolari în procesul cu privire la fotografiile făcute de reprezentanţi ai biroului şerifului şi de pompieri la locul accidentului din 2020, imagini care au fost trimise de persoanele care le-au făcut şi altor oameni, care nu aveau legătură cu cazul, relatează AP.

Vanessa Bryant a dat în judecată comitatul Los Angeles, după ce salvatorii au distribuit fotografii cu starul NBA, fiica acestuia şi alte victime ale teribilului accident din 2020.

Fotografiile nu au devenit publice, însă cei nouă juraţi au decis că faptul că s-au făcut fotografii cu victimele şi s-au trimis imaginile la alte persoane reprezintă o încălcare gravă a intimităţii şi a afectat-o emoţional pe văduva starului din NBA.

Alături de Vanessa Bryant, a dat în judecată autorităţile şi Chris Chester, care şi-a pierdut în accident soţia şi fiica. El a obţinut despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Fotografiile au circulat în mare parte între angajaţi ai biroului şerifului şi pompieri de la diverse staţii, uneori chiar într-un context de divertisment, inclusiv fiind arătate de către unii angajaţi care jucau jocuri video şi de alţii care participau la un eveniment de premiere. Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului.

Săptămâna trecută, Vanessa Bryant a spus că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa.

Vanessa Bryant a precizat că trăieşte cu teamă că aceste fotografii ar apărea online. "Este precum COVID-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri!”.

Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele