Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Detalii de ultim moment despre situaţia lui Dinamo. ”E un singur salariu restant”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20994349/1/din.jpg

Dinamo a remizat şi în al doilea amical al iernii, 1-1 cu CSO Plopeni, echipă din Liga 3 pe care trupa lui Ovidiu Burcă a egalat-o târziu, în primul minut de prelungiri.

Mai mult, dinamoviştii au rămas şi fără unul dintre cei mai importanţi jucători, Ahmed Bani suferind o accidentare serioasă.

Ovidiu Burcă a venit cu veşti bune despre situaţia financiară a ”câinilor”. Acesta a explicat că lucrurile nu stau rău, fiind doar un singur salariu restant.

"În momentul de faţă, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniştit. Cred că suntem pe drumul bun.

E o campanie de redirecţionare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute.

DDB este o plasă de siguranţă foarte importantă pentru noi. Ne dă linişte. Apoi, de câţiva ani de zile, a existat această incertitudine la Dinamo, nu este ceva nou. Dar cred că suntem aproape de final cu această stare de incertitudine.

A venit domnul Şerdean, a luat pachetul de acţiuni, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mai putem continua aşa. Trebuie să găsim soluţii. Ştiu că se doreşte să se aprobe acel plan de reorganizare, se vor tăia din datorii"
, a explicat tehnicianul ”câinilor”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele