Ultima oră
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat

Detalii despre starea lui Sergio Rico. Portarul lui PSG a suferit un accident grav

PSG Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21213844/1/rico.jpg

Portarul echipei PSG, Sergio Rico, rămâne la terapie intensivă, la două zile după ce a suferit un grav traumatism cranian într-un accident de călărie.

Spaniolul în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism cranian grav, după cum a confirmat Spitalul Universitar Virgen del Rocio.

"Pacientul este în continuare internat la secţia de terapie intensivă", a precizat spitalul.

Rico "este îngrijit de specialişti în terapie intensivă şi continuă să fie sedat", continuă comunicatul. "Starea sa generală este stabilă, deşi gravă. Se aşteaptă în continuare evoluţia clinică", conchide comunicatul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele