adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Detalii despre suma de transfer încasată de Dinamo pentru Deian Sorescu: ”Este dincolo de aşteptările noastre!”

Dinamo Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20561048/1/ds.jpg

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a declarat, miercuri, că gruparea bucureşteană va încasa o sumă “dincolo de aşteptări” din vânzarea lui Deian Sorescu, el vorbind de posibilitatea ca aceasta să ajungă la 1,5 milioane de euro.

”Suma este dincolo de aşteptările noastre. Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm şi diverse bonusuri în funcţie de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane. E o tranzacţie pe care o considerăm foarte reuşită şi, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentaţiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureşan.”, a anunţat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

FC Dinamo Bucureşti şi KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa "alb-roşie", în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, şi a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele