Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Detalii surprinzătoare despre plecarea lui Hindrich la Kisvarda. ”Acum vreo două luni, a făcut sondaj între fundaşi”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20728188/1/hin.jpg

Otto Hindrich (19 ani) pleacă de la CFR Cluj în această vară! Ardelenii au decis să îl trimită în Ungaria, la Kisvarda, după ce a intrat în dizgraţiile lui Dan Petrescu pentru anumite evoluţii pe care le-a avut în Casa Liga 1. Aşadar, tânărul portar va evolua în Ungaria.

Ardelenii s-au ales cu 250.000 de euro de pe urma împrumutului portarului în Ungaria, dar în înţelegere nu este stipulată şi o clauză de transfer definitiv. Salariul fotbalistului este de 4.500 de euro pe lună, iar CFR Cluj a trecut în contract un număr de meciuri pe care Hindrich trebuie să îl joace la Kisvarda.

Jurnalistul Ovidiu Ionescu a dezvăluit că tânărul portar a fost cedat în urma unei discuţii dintre Dan Petrescu şi fundaşii celor de la CFR Cluj, cu privire la cea mai bună soluţie pentru postul de portar, fiind preferat Karlo Letica, cu care campionii au terminat sezonul.

"CFR-ul a vrut să-l dea. A făcut câteva meciuri bune, dar... Nu mai juca. Dan Petrescu, acum vreo două luni, a făcut sondaj între fundaşi. Cu cine vreţi să apăr? Dacă întrebi aşa de un portar care îţi apărase vreo 20 de meciuri şi făcuse meciuri bune, însemană că n-ai încredere în el", a dezvăluit Ionescu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele