Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

"Dezamăgire mare”. Puncte preţioase pierdute de Sepsi la ultima fază

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21007009/1/uta-arad-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-02-12-2022.jpg

CS Mioveni a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 24-a din Superligă. Trupa lui Nicolae Dică a egalat la ultima fază a meciului, din penalty.

În minutul 87 Nicolae Păun, de la Sepsi, a fost eliminat de arbitrul Marcel Bîrsan, el primind două cartonaşe galbene în numai trei minute.

Cristiano Bergodi nu şi-a ascuns supărarea pentru cele două puncte pierdute, însă a punctat faptul că nu este supărat pe Păun, pentru că i-a lăsat pe cei de la Sepsi în inferioritate pe final.

"Dezamăgire mare, dar am luat un punct. Păcat că am pierd două puncte foarte importante, care erau importante în clasament. S-a jucat frumos în prima repriză, ambele formaţii au ratat. În partea a doua a fost mai multă luptă, o bătălie. Noi ne-am retras, dar nu a fost o problemă.

(n.r. eliminarea lui Păun) Nu sunt supărat pe el, chiar dacă nu înţeleg. Nu cred că au fost relaxaţi băieţii. E un punct muncit, păcat că ne-au egalat în minutul 94.

Avem meciuri grele cu toate echipele până la finalul sezonului regular”
, a declarat Bergodi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele