Ultima oră
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri

Dezastru la un club de tradiţie din România! Antrenorul nu a mai suportat şi a răbufnit: "Nu avem terenul nostru. Ba nici vestiare nu avem!"

FC Argeș Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21516866/2/fc-arges-chindia-targoviste-liga-2-casa-pariurilor-26-08-2023.jpg

FC Argeş se prăbuşeşte din ce în ce mai rău. Dupa retrogradarea ruşinoasă din sezonul trecut, piteştenii par să nu îşi revină. Formaţia din Trivale a pierdut primul meci al acestui an, în deplasare la Csikszereda, scor 2-1, iar în cel de-al doilea a învins chinuit ulitma clasată, scor 1-0, atrăgând încă o dată furia fanilor.

Eugen Neagoe: ”Nu poţi să te antrenezi pe islaz şi să joci ca Barcelona!”

FC Argeş se află pe locul 15 în clasamentul Superligii, cu 21 de puncte acumulate după 17 partide disputate, iar şansele matematice la calificarea în play-off au fost spulberate.

Tehnicianul piteştenilor s-a arătat extrem de dezamăgit de condiţiile pe care conducerea clubului i le pune la dispoziţie, dar şi de terenul de la Mioveni.

„Ne-am dorit să arătăm mai bine în ultimul joc, dar din păcate n-am reuşit acest lucru. Le-am şi spus că trebuie să uităm rapid acest meci, fiindcă n-a fost unul reuşit, n-avem foarte multe lucruri bune de scos în evidenţă.

Dar nici nu avea cum să se întâmple să jucăm foarte bine... Cum ne antrenăm, aşa şi jucăm! Nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, şi ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poţi să te antrenezi pe un islaz şi a doua zi să joci ca Barcelona!

Şi noi vrem să avem posesie, şi noi vrem să atacăm adversarii, să ne creăm situaţii de a marca... Suporterii asta aşteaptă de la noi, dar trebuie să înţeleagă că nu putem fără a ne antrena corespunzător! Repet, cum te antrenezi, aşa şi joci! Trebuie să punem anumite aspecte ale jocului în practică la antrenamente, dar nu poţi acolo unde ne antrenăm noi”

"Vin fraierii ăştia de la Piteşti să joace"

"Sunt dezamăgit de evoluţiile jucătorilor, nu de ei, ca indivizi. Chiar şi terenul de la Mioveni a fost lăsat de izbelişte! Nici compactat n-a fost! Au zis: «Vin fraierii ăştia de la Piteşti să joace, nu mai facem nimic!». Nu aşa se procedează! Sunt de-ai noştri, vecinii noştri, nu putem fi trataţi de maniera asta!" , a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele