Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dezvăluirile cutremurătoare ale tinerei care îl acuză pe Dani Alves de viol

Staruri din fotbal Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20990294/1/tw-dani-alves.jpg

Femeia care l-a denunţat pe fostul jucător de la FC Barcelona Dani Alves a spus, în faţa judecătorului care instrumentează cazul, că fotbalistul a închis-o într-o baie din zona VIP a clubului de noapte Sutton şi că a violat-o, potrivit unor surse consultate de El Periodico. Fotbalistul a fost arestat preventiv, fiind încarcerat.

Alves, care s-a prezentat în faţa magistratului, neagă că ar fi agresat-o pe femeie. Parchetul a cerut închisoare fără cauţiune pentru sportiv, iar acesta a fost arestat şi încarcerat.

Sunt camere de securitate în camera VIP unde erau amândoi, dar nu în baie. Înregistrările preluate de poliţie din acea zonă publică arată că evenimentele dinaintea şi după presupusa agresiune sexuală a fotbalistului s-au petrecut aşa cum a povestit femeia, care precizează că Alves i-a cerut să-l urmeze pe o uşă care ducea, fără ca ea să ştie, la o baie de dimensiuni reduse.

Ce a povestit tânăra la poliţie

Evenimentele au avut loc în zorii zilei de 30 decembrie. Victima în vârstă de 23 de ani a mers la discoteca pe la două dimineaţa însoţită de două prietene. În zona de dans au fost invitate de un grup de prieteni de origine mexicană să meargă cu ei în zona VIP. După câteva minute de discuţie cu aceşti prieteni, un chelner de la Sutton s-a apropiat de cele trei tinere şi le-a spus că un client doreşte să le invite la masa lui. Au refuzat invitaţia. Dar clientul a insistat şi chelnerul s-a întors. Cu acea ocazie, chelnerul a remarcat că este vorba de un „prieten”. Cele trei tinere au acceptat să-l urmeze până la masa lui, în incinta zonei VIP.

La acea masă erau doi bărbaţi şi, de asemenea, două femei, care au plecat când au sosit cele trei tinere. Unul dintre cei doi bărbaţi a fost Dani Alves, iar celălalt, un prieten al fotbalistului. Alves s-a prezentat femeii, care nu-l cunoştea, drept un bărbat pe nume „Dani” şi care „juca petanque în L’Hospitalet de Llobregat”. Dar prietenii mexicani ştiau cine este şi i-au explicat asta.

Potrivit reclamantei, Alves a început imediat să flirtreze cu cele trei, lipindu-se mult de ele şi pipăindu-le. Mai târziu, a stat în spatele victimei şi a început să-i spună lucruri pe care ea nu le înţelegea, posibil pentru că erau în portugheză. Atunci i-a luat mâna ei şi i-a dus-o la penis, gest pe care l-a repetat de două ori în ciuda faptului că tânăra a opus rezistenţă. Apoi, arătând spre o uşă pe care nu ştia unde duce, Alves i-a spus să-l urmeze.

Nu există înregistrări cu ceea ce se întâmplă în acel spaţiu, care era o baie. Femeia asigură că imediat ce a văzut că este o baie – cu toaletă şi chiuvetă – a vrut să plece, dar afirmă că Alves a închis uşa şi a împiedicat-o să facă acest lucru.

Victima a denunţat că Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, i-a cerut să spună că este „căţeaua lui”, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a forţat-o să-i facă felatie, dar ea s-a opus, el a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a penetrat-o până a ejaculat. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Femeia susţine că atunci când a ieşit din baie mai rămăsese o singură prietenă în camera VIP. Ea susţine că a fost în stare de şoc în acel moment şi îşi aminteşte că i-a spus prietenei ei că trebuie să plece. Când a părăsit clubul de noapte, tânăra a izbucnit în plâns şi atunci oamenii de la Sutton au întrebat-o ce s-a întâmplat.

Reclamanta a fost tratată într-o cameră a clubului de noapte, unde a fost prezent şi responsabilul localului, iar apoi a fost sesizată poliţia şi au chemat o ambulanţă, care a transferat-o la Spitalul Clinic, unde au fost recoltate probe biologice.

Potrivit surselor consultate de El Periodico, în raportul medical se precizează că sunt unele leziuni compatibile cu agresiunea.

La două zile după presupusa agresiune, tânăra a depus plângere la Mossos d'Esquadra. Ea a predat raportul medical şi, de asemenea, rochia pe care a purtat-o ​​în noaptea de 30 decembrie. Unitatea Centrală pentru Agresiuni Sexuale (UCAS) a preluat ancheta şi a urmărit şi imaginile de pe camerele de supraveghere.

Vineri, Dani Alves, care a revenit la Barcelona din Mexic, a fost arestat preventiv, fiind dus la închisoare în cătuşe.

Clubul mexican UNAM a anunţat imediat rezilierea contractului jucătorului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri