Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Dezvăluirile inedite ale lui Paul Scholes. ”Eram preocupat să pasez şi, de obicei, adversarii erau mult mai puternici decât mine”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19378537/1/scho.jpg

Paul Scholes (45 de ani), fostul mare mijlocaş al celor de la Manchester United a vorbit în cadrul unui interviu despre duelurile din Premier League, de la finalul deceniului trecut.

Patrick Vieira a fost adversarul care i-a provocat cele mai multe amintiri în această perioadă, pe atunci fotbalistul francez evolua la Arsenal, iar partidele contra ”diavolilor” erau adevărate dueluri pe viaţă şi pe moarte.

”Nu am fost un fotbalist care a excelat din punct de vedere al forţei şi al vitezei. Eram preocupat să pasez şi, de obicei, adversarii erau mult mai puternici decât mine. În schimb, eu reuşeam să îi scot din joc prin pase. Cu toate acestea, în faţa lui Vieira am întâmpinat probleme. Era foarte înalt şi avea picioarele lungi. Când credeai că vei intra în posesia mingii, venea el şi ţi-o ridica peste cap. A fost un jucător briliant, care nu făcea numai faza defensivă. Era extrem de energic şi reuşea să înscrie goluri şi să ofere pase decisive. Când mă mai întreabă oamenii, le spun că Vieira a fost cel mai ciudat fotbalist împotriva căruia am jucat”, a declarat fostul jucător al lui Manchester United.

Paul Scholes s-a retras din activitate în anul 2013, de la Manchester United, echipă pentru care a evoluat în întreaga sa carieră, începută în anul 1994, timp în care a câştigat de 2 ori Liga Campionilor şi de 11 ori Premier League, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.

mail-share icon Email
viewscnt