Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

Dialog aprins între fanii lui Dinamo şi Gabi Torje. Ce s-a întâmplat după meciul cu U. Cluj

Dinamo Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20714651/1/tor.jpg

Fanii lui Dinamo nu au reacţionat deloc bine după ce favoriţii lor au pierdut cu U Cluj, în turul barajului pentru Liga 1. Gabi Torje a mers în faţa ultraşilor veniţi la Cluj şi a vorbit cu câţiva dintre ei, extrem de nervoşi. Suporterii care au făcut sute de kilometri le-au cerut explicaţii jucătorilor lui Dinamo.

Ajuns în centrul mulţimii, conform Pro Sport, între Gabi Torje şi suporterii lui Dinamo au avut loc următoarele discuţii:

Suporter: – Cum, mă Gabi, să nu aveţi un şut pe poartă. Mi-am luat şi bătaie de la ei (arată spre jandarmi)
Torje: – Vă rog nu mai filmaţi aici, vreau să discutăm frumos.
Un alt fan, pe fundal: – Pune bătaia pe ei, Gabi!
Suporter: – Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni va dau gol!
Suporter: – În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriţi pe teren. Ce se întâmplă bă frate la echipa asta, spuneţi-mi şi mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toţi!
Torje: – La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!
Suporter: – V-au bătut spurcaţii 6-0 v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăştia… bă, dar acuma… Să văd că jucaţi barajul ăla, că-i mâncaţi pe ăia, să rămânem aici. Jucaţi, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniţi şi ne salutaţi!
Torje: – Am fost acolo, uită-te pe filmare!

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Remacle ’14 şi Boiciuc ’83.

În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Fernandes.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.

Tot sâmbătă, cealaltă echipă de Liga 1 aflată la baraj, Chindia Târgovişte, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de Concordia Chiajna.

Returul va avea loc la 29 mai.

Concordia Chiajna s-a clasat pe locul 5 în Liga 2 şi Chindia Târgovişte pe locul 13 în Liga I, iar Universitatea Cluj a terminat pe locul 3 în Liga 2 şi Dinamo Bucureşti pe locul 14 în Liga I.

CSA Steaua, echipa care a terminat pe locul 4 în clasamentul ligii secunde, nu a primit dreptul de a juca barajul din cauza situaţiei juridice a clubului. Bucureştenii au depus apel la TAS pentru suspendarea barajului, însă fără succes.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele