Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dică a discutat cu Mititelu despre transferul lui Compagno la FCSB: ”Îl înţeleg pe dânsul!”

FCSB Publicat pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20816716/1/fc-arges-fc-u-craiova-superliga-superbet-12-08-2022.jpg

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit detalii din discuţia pe care a purtat-o cu Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, cu privire la transferul lui Andrea Compagno în tabăra ”roş-albaştrilor”.

Finanţatorul oltenilor i-a transmis tehnicianului că nici nu se gândeşte să renunţe la golgheterul campionatului, cu 5 goluri marcate în primele 4 etape.

”Chiar vorbeam ieri cu domnul Mititelu, să nu se supere că spun, îmi spunea să fiu puţin mai precaut în anumite momente.

Eram acasă, la Piteşti, şi e normal să mă duc la echipa mea de suflet să o văd. Urmăresc şi adversarii din campionat. Am fost şi meciul trecut, la FC Argeş cu ”U” Cluj.

A zis domnul Mititelu că nu-l vinde pe Compagno. Îl înţeleg pe dânsul, a investit mulţi bani şi-şi doreşte să intre în play-off. A spus asta şi când a fost vorba de Bauza.”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului dintre FCSB şi Chindia Târgovişte.

FCSB – Chindia Târgovişte, din etapa a 5-a a Superligii, se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele