Ultima oră
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi
VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale
EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament
VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA
Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin
VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu

Dică l-a enervat pe sponsorul lui FC Argeş. ”Nu va mai avea şansa niciodată”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21298949/1/nicolae-dica.jpg

Clubul FC Argeş a anunţat sâmbătă, că Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziţia de antrenor principal al echipei de ligă secundă.

Liber de contract, Nicolae Dică (43 de ani) a fost ofertat să preia banca tehnică a echipei ce l-a lansat în fotbalul mare. Fostul atacant a refuzat, lucru ce l-a iritat pe Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeş.

Sunt foarte dezamăgit şi mâhnit. Simt că foştii mari fotbalişti ai lui FC Argeş nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă.

Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeş în viaţa lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. FCSB) şi devenea un vânzător sau muncitor.

Ca suporter al lui FC Argeş mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial şi sponsor vă anunţ public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă, Dică nu va mai avea şansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeş. Vă garantez! De ce?

Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înţeleg cu el să vină la FC Argeş, îl aşteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoşani.

Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut şi care te-a dat în lumea fotbalului mare. Şi ce a făcut la Botoşani? A constatat că pârjoalele moldoveneşti ard prea tare. S-a fript şi a plecat şi cu buza umflată de acolo.

El a dat clubul care l-a crescut pe mirajul primei ligi. Îl felicit încă o dată pentru alegerea făcută. Ăştia sunt foştii mari fotbalişti ai lui FC Argeş”, a declarat Viorel Tudose, pentru cei de la Prosport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele