Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dică l-a enervat pe sponsorul lui FC Argeş. ”Nu va mai avea şansa niciodată”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21298949/1/nicolae-dica.jpg

Clubul FC Argeş a anunţat sâmbătă, că Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziţia de antrenor principal al echipei de ligă secundă.

Liber de contract, Nicolae Dică (43 de ani) a fost ofertat să preia banca tehnică a echipei ce l-a lansat în fotbalul mare. Fostul atacant a refuzat, lucru ce l-a iritat pe Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeş.

Sunt foarte dezamăgit şi mâhnit. Simt că foştii mari fotbalişti ai lui FC Argeş nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă.

Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeş în viaţa lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. FCSB) şi devenea un vânzător sau muncitor.

Ca suporter al lui FC Argeş mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial şi sponsor vă anunţ public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă, Dică nu va mai avea şansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeş. Vă garantez! De ce?

Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înţeleg cu el să vină la FC Argeş, îl aşteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoşani.

Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut şi care te-a dat în lumea fotbalului mare. Şi ce a făcut la Botoşani? A constatat că pârjoalele moldoveneşti ard prea tare. S-a fript şi a plecat şi cu buza umflată de acolo.

El a dat clubul care l-a crescut pe mirajul primei ligi. Îl felicit încă o dată pentru alegerea făcută. Ăştia sunt foştii mari fotbalişti ai lui FC Argeş”, a declarat Viorel Tudose, pentru cei de la Prosport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele