Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Dică rămâne neînvins la Mioveni. ”Mă bucur că se vorbeşte frumos despre noi”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21007033/1/dica.png

CS Mioveni a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 24-a din Superligă. Trupa lui Nicolae Dică a egalat la ultima fază a meciului, din penalty.

În minutul 87 Nicolae Păun, de la Sepsi, a fost eliminat de arbitrul Marcel Bîrsan, el primind două cartonaşe galbene în numai trei minute.

Nicolae Dică rămâne neînvins la CS Mioveni. Acesta a şi-a lăudat elevii, care au acumulat 8 puncte în ultimele 4 partide.

”Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea arătată la fiecare joc. Încercăm de fiecare dată să dăm totul, să obţinem punct sau puncte.

A fost un meci frumos. Am început meciul foarte bine, ne-am creat trei ocazii mari în primele 10 minute. Apoi, la prima ocazie mare a celor de la Sepsi au marcat. Au calitate mare. Noi, în continuare, am crezut că putem să egalăm. Am avut o posesie bună, ocazii, am încercat să ne ridicăm la nivelul lui Sepsi, o echipă valoroasă, care şi-a propus să intre în play-off. Mă bucur că am făcut un joc bun.

Mă bucur că se vorbeşte frumos despre noi. Cum am spus şi după meciul cu UTA, cu Petrolul, este important să rămânem pe aceeaşi linie, să fim din ce în ce mai buni la antrenamente, uniţi, şi să încercăm să salvăm echipa de la retrogradare. Împreună cu staff-ul, cu jucătorii, cu conducerea, sper să şi reuşim.

Nu suntem o echipă mare din Liga 1, să spun că legăm 10 meciuri fără înfrângere, dar ne dorim să rămânem neînfrânţi cât mai mult. Muncim în fiecare zi şi sper să se întâmple cât mai târziu”
, a explicat Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele