Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Diego Costa şi-a reziliat contractul cu Atletico Mineiro

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20558042/1/costa.jpg

Atacantul spaniol Diego Costa şi-a reziliat contractul cu gruparea braziliană Atletico Mineiro, care expira în luna decembrie a acestui an.

"Mulţumesc suporterilor pentru sprijinul pe care mi l-au adus din prima zi aici. Mulţumesc că mi-aţi permis să îmi îndeplinesc visul de a juca în fotbalul brazilian şi de a câştiga trofee", a declarat jucătorul de 33 de ani, care a mai evoluat de-a lungul carierei la Chelsea şi Atletico Madrid.

El a jucat la Mineiro din 15 august 2021, disputând 19 meciuri şi marcând cinci goluri. El a devenit campion al Braziliei cu Atletico Mineiro, primul titlu naţional după 50 de ani.

Presa britanică anunţă că Diego Costa este aproape de a semna cu Arsenal!

Ibericul este dorit de către Mikel Arteta la Arsenal. Mutarea ar putea să se facă destul de uşor, pentru că brazilianul este liber de contract.

Mutarea vine în contextul în care Pierre-Emerick Aubameyang nu va rămâne, cel mai probabil, sub comanda lui Arteta. 

Atacantul a mai evoluat în Premier League pentru Chelsea, în intervalul 2014-2018. Atunci a reuşit să adune 120 de partide, reuşind să înscrie 58 de goluri.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri