Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

Dimarco şi-a prelungit contractul cu Inter Milano

Inter Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21446397/1/dim.jpg

Jucătorul Federico Dimarco şi-a prelungit contractul cu Inter Milano până la 30 iunie 2027, a anunţat, sâmbătă, clubul lombard într-un comunicat.

Format la Inter, mijlocaşul stânga în vârstă de 26 de ani este un om de bază al echipei lui Simone Inzaghi încă din sezonul trecut, când clubul lombard a ajuns în finala Ligii Campionilor, pierdut cu Manchester City (0-1).

Dimarco a jucat 21 de meciuri pentru Inter în acest sezon. El a marcat 3 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Clubul milanez conduce în campionatul italian cu cinci puncte faţă de principala urmăritoare, Juventus, care are un meci mai puţin disputat.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele