Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

"Din ce ştiu eu, discuţiile sunt avansate". Dică, despre transferul iminent al lui Miculescu la FCSB

FCSB Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796834/2/nickd.jpg


Nicolae Dică a confirmat, sâmbătă, discuţiile avansate dintre FCSB şi UTA pentru transferul lui David Miculescu, jucător în schimbul căruia Gigi Becali e gata să plătească nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.
 
"Ştiţi foarte bine că s-a discutat cu cei din conducerea celor de la UTA şi discuţiile sunt avansate, din ce ştiu eu. Până nu va semna contractul, nu putem să spunem că e al nostru. Dacă va ajunge la noi, cu siguranţă că el este un jucător pregătit. Are meciuri oficiale în campionat, este la zi cu pregătirea fizică. El este un jucător cu o tehnică bună, un jucător inteligent, un marcator din punctul meu de vedere. E un jucător cu calitate. Orice echipă are nevoie de el. În afară de el trebuie să aducem şi alţi jucători", a spus "Dicanio" în cadrul conferinţei de presă în care a prefaţat meciul cu FC U Craiova (duminică, 22:30, la Prima Sport 1).

Gigi Becali a mărit oferta pentru Miculescu!

Gigi Becali (64 de ani) a mărit considerabil oferta pentru David Miculescu. Pentru a-l aduce la FCSB pe atacantul în vârstă de 21 de ani, omul de afaceri a oferit o sumă impresionantă: 1.2 milioane de euro!
 
Discuţiile dintre Becali şi UTA Arad au început încă din sezonul trecut, când oferta de 500.000 de euro a latifundiarului din Pipera a fost refuzată din start. A urmat o alta, de 700.000 de euro, apoi calificarea în turul al treilea din Conference League l-a convins pe Becali să mărească propunerea la 900.000 de euro, sumă la care se adaugă şi un jucător: Denis Haruţ sau Răzvan Oaidă. Cum şi acea ofertă a fost refuzată, Becali a considerat că e momentul să pluseze.
 
Conform ProSport, omul de afaceri care deţine FCSB le-a transmis oficialilor de la UTA Arad că e gata să plătească 1.2 milioane de euro, o sumă foarte apropiată de clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 1.7 milioane de euro. La aceşti bani, pretenţiile celor de la UTA sunt aproape îndeplinite.

"Am făcut ofertă pentru Miculescu. E peste un milion de euro. Cert este că UTA ar lua mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza! O să vedem acum", a admis Becali, sâmbătă, pentru Antena Sport.
 
De curând, arădenii au luat decizia de a accepta orice ofertă care le aduce în conturi cel puţin un milion de euro, mai ales că echipa deţine doar 60% dintre drepturile federative ale jucătorului, restul de 40% fiind în posesia unor terţi. Odată oferta de 1.2 milioane de euro devenită oficială, Becali mai are un singur pas până la transfer, oferirea unui salariu pe măsura pretenţiilor lui Miculescu şi ale agenţilor acestuia. 
 
Capabil să acopere toate poziţiile din atac, Miculescu a început sezonul 2022/2023 al SuperLigii cu două goluri în două meciuri, e cotat la 1.2 milioane de euro şi, dacă lucrurile vor merge conform planului lui Becali, ar putea îmbrăca tricoul celor de la FCSB încă de miercuri, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Conference League contra slovacilor de la Dunajska Streda.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele