Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Din experienţă pot să spun”. Adi Mutu e apărat de un fost mare atacant, ce a trecut pe la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546761/1/mutu.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Miercuri dimineaţa, Adi Mutu a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Antrenorul susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă.

Triplu campion al României şi fost jucător al celor de la CFR Cluj, George Ţucudean că nu Adi Mutu este vinovat pentru situaţia delicată de la echipa ardeleană.

 

”Din experienţă, pot să spun că probabil au tratat cu superficialitate meciul. I-au luat de sus. Au avut ghinionul să ia roşu atunci. E clar că se destabilizează puţin treburile. Dar nu mă gândeam să piardă. Când te conduc cu 1-0, 2-0, e foarte greu să revii de la scorurile astea, mai ales că ai un jucător în minus. Dar nu scuză atitudinea jucătorilor. Ce vină are antrenorul că jucătorii au fost slabi? Sunt jucători cu nume, foarte importanţi.

Antrenorul suferă şi e primul care renunţă, cum s-a întâmplat în cazul ăsta, dar nu ştiu dacă asta o să rezolve problemele, pentru că, până la urmă, nu antrenorul a jucat. Atitudinea a făcut diferenţa. Inevitabil apare relaxarea asta, mai ales când joci cu o echipă de liga a 2-a, dar, dacă eşti profesionist şi ştii ce ai de făcut, cu greu poate să te bată o echipă de liga a 2-a. Dar uite că se întâmplă şi surprize.

Sincer, şi eu plecam în locul lui Mutu. Asta e viaţa. Antrenorul este primul sacrificat, pentru că nu poţi să schimbi 22 de jucători. Oricare antrenor, dacă era în locul lui, cred că era la fel de supărat. Acum, să nu luăm din meritele celor de la Corvinul, pentru că au jucat foarte bine”, a spus Ţucudean, la PlaySport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele