Ultima oră
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov

Dinamo a pierdut la 82 de puncte partida cu CSM Oradea, dar antrenorul bihorenilor exclude varianta unui blat. "Rezultatul este unul complet mincinos. N-a fost vorba de nimic altceva"

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21318378/1/untitled.png

Duminică seara, fanii baschetului au avut parte de un şoc când au văzut rezultatul partidei dintre CSM Oradea şi Dinamo. Bihorenii s-au impus cu 121 la 39 şi s-au calificat în sferturile Cupei României.

Acuzaţiile de blat vin ca urmare a faptului că din cele şase grupe se calificau mai departe ocupantele primei poziţii şi cele mai bune două echipe de pe locul secund.

Cum U-BT Cluj-Napoca, a treia echipă din grupă, le-a învins la scor atât pe Dinamo (88-65), cât şi pe orădeni (87-67), era evident că bihorenii trebuie să facă spectacol cu Dinamo ca să se califice.

CSM Oradea era clar favorită înaintea partidei, dar nimeni nu şi-a imaginat că va avea loc un asemenea scor.

Cristian Achim a răspuns acuzaţiilor de blat. Antrenorul orădenilor spune că nu a fost vorba de aşa ceva şi le-a căutat scuze dinamoviştilor, care au suferit o întrângere istorică.

„Pot să vă garantez 100% despre noi că nu a fost cazul de blat. Nu pot să mă pronunţ despre alte echipe. Repet, aceasta a fost o situaţie fericită în care Dinamo practic nu a avut niciun om mare. Noi n-am vrut să umilim echipa adversă, dar, mă scuzaţi, nici invers nu e valabil.

Nici ei nu ne-au lăsat. Dacă ne-ar fi lăsat, ar fi făcut-o la o diferenţă de puncte necesară. În primul rând eu nu pot să cred asta, deşi ştiu că există meciuri trucate sau jucători care truchează meciuri. Nu pot să concep pur şi simplu asta. Munceşti o viaţă ca să îţi pătezi imaginea? Nu ştiu ce s-a întâmplat, sincer.

Poate echipele respective (n.r. cele învinse la diferenţe mari) n-au avut nicio şansă sau, cine ştie, au jucat aşa cum a făcut-o azi Dinamo cu noi. N-am nici cea mai vagă idee. Sincer, nu e treaba mea şi nici nu mă interesează acest aspect. Îmi văd de echipa mea şi ceea ce am încercat să facem noi astăzi.

În primul rând a fost o încercare disperată a noastră să ne calificăm. Am reuşit probabil, la diferenţa asta de scor, însă trebuie să recunoaştem că am făcut-o în faţa unui adversar care a stat în trei străini şi a jucat fără om mare. Rezultatul este unul complet mincinos, ca să fim cinstiţi.

Sigur, noi am încercat să luăm absolut tot din situaţia asta. Am încercat să jucăm fiecare apărare în mod corect şi să ne facem puncte uşoare, ceea ce ne-a reuşit. Aş vrea să fac o precizare, în urma unei discuţii cu Mandache. Nimeni din echipa noastră nu şi-a dorit cumva să umilească echipa adversă. Nici vorbă aşa ceva.

Pur şi simplu acesta este sistemul de desfăşurare al competiţiei şi noi am încercat să câştigăm fiecare minge. N-a fost vorba de nimic altceva şi sper ca nimeni să nu creadă că am vrut să-i umilim, pentru că nu este cazul.

S-a întâmplat să picăm şi cu Clujul în grupă şi pur şi simplu asta a fost. Repet, Dinamo nu este această echipă. Îi ştiu pe cei doi jucători care au lipsit, Sean Evans şi Zarko Djuric. Ambii sunt foarte buni.

Nu asta e valoarea lor, să fim serioşi. Scorul acesta nu reflectă valorile dintre cele două echipe.” a declarat Cristian Achim conform baschet.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele