Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Dinamo Bucureşti a primit medaliile de campioană naţională la handbal masculin după victoria cu Steaua

Handbal Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20703250/1/ddb.jpg


Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, în aplauzele propriilor fani, şi a primit medaliile şi tricourile de campioană naţională în sezonul 2021-2022. Este al 18-lea titlu naţional din palmaresul clubului dinamovist, iar ultimele şase sunt consecutive.
 
Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa Stelei, cu scorul de 30-24, în meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii Naţionale, penultima a sezonului. Cu 67 de puncte, faţă de Steaua cu 56, pe locul 2, Dinamo este campioană naţională de câteva etape şi va evolua, din nou, în Liga Campionilor.
 
Meicul de miercuri a fost întrerupt la mijlocul primei reprize circa 10 minute, după ce arbitrul Radu Iliescu ar fi suferit o ruptură musculară, iar durerile l-au adus la un pas de leşin. El a fost înlocuit de arbitrul Adrian Manafu, care a continuat să conducă jocul alături de celălalt arbitru desemnat, Doru Manea.
 
În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: Minaur Baia Mare - Potaissa Turda 32-24, CSM Alexandria - Poli Timişoara 30-24, HCDS Constanţa - Universitatea Cluj 37-20, CSM Vaslui - CSM Bucureşti 30-27, CSM Bacău - HC Buzău 29-32. Ultima dispută a etapei are loc la ora transmiterii acestei ştiri, între CSM Focşani - CSU Suceava.
 
Ultima etapă a sezonului programează meciuri în 18 mai (etapa 26).
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele