Ultima oră
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!

Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20246964/2/dinamo-antrenament.jpg

Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae, a anunţat că varianta insolvenţei este analizată intens la nivelul conducerii, pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. Anterior, fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ şi Programul DDB au dat asigurări că echipa nu va intra în insolvenţă.

Dinamo a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015, iar acum mizează doar pe sprijinul fanilor şi pe banii din drepturile TV.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin a anunţat că nu există niciun plan pentru sezonul 2021-2022, iar salariile restante nu au fost achitate către jucători şi staff-ul tehnic.

Lotul de la Dinamo s-a reunit astăzi, fiind prezenţi 23 de jucători la antrenament. ‘Câinii roşii’ vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-27 iunie.

"Se analizează posibilitatea insolvenţei, nu pot să o neg. Nu am fost informaţi mai mult, dar se analizează foarte intens această posibilitate. Vorbim de viitorul lui Dinamo şi atunci o eventuală intrare în insolvenţă te-ar ajuta să reeşalonezi datoriile şi să construieşti mai bine decât s-a făcut în ultimii ani", a spus Mario Nicolae.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele